Ahojte dievčatá ❤️pre všetky ktorým sa nedarí otehotnieť...
Chcela by som vám len popriať všetko dobré v tehotenstve a veľa zdravia pre Vás a malinke.
Napíšem sem našu skúsenosť so snažením sa o bábätko.
Dlhé mesiace som brala kyselinu, femibion a rôzne vitamíny no stále nič nakoniec som aj otehotnela ale bolo z toho biochemické tehotenstvo.
Ten sex bol vážne divný žiadna láska, túžba nič...mali sme ho len kvôli bábätku...
Jeden mesiac som si povedala dosť, bola som deň po ovulácii takže som ani nečakala že sa zadari ale ten sex bolo naozaj milovanie a túžba po tom druhom a menštruácia už neprišla.
Takže netlacte na pílu ale užívajte si jeden druhého a ono to príde.
Naozaj to nieje len fráza že sa treba milovať a nie plodit potomka 😉
Nič nečakám od tejto diskusie len Vám chcem nahnať trosku nádeje 🥰
@sunshine_18 ako dlho ste sa snazili? 🙂
Kebyze fakt dlho, tak pochopis, ze rada typu: “netlacit na pilu” je ako sol do rany a prd platna ;)
Ak to zdravie proste nedovoli, tak par sa moze postavit aj na hlavu, zena moze byt indicky jogin ale ked napr. ma chlap zle spermie, tak jej to nepomoze.
@sisa_s pardon, nechcela som tým nikoho pohorsit, myslím si ze je to každého vec kedy sa rozhodnú pre dieťatko ak sú na to vhodné podmienky
@hederamonstera Myslela som to v dobrom pre pary ktoré sú zdravé a nedarí sa im.. A snažili sme sa rok áno viem sú páry ktoré sa snažia aj 10 a viac rokov.. No v našich rodinách prišli všetky deti na prvý šup aj neplánovane takže sme boli z toho sklamaný..
No neviem.My sme sa len milovali a nič sa nestalo a to sme sa trafili náhodne do plodných dní a ovulka bola extrémna.
Asi budem tiež jedna z tých menej plodných 🙂.O dieťa sa nesnažíme len existujeme.
Hlavne sa netreba na dieťa upínať.Treba žiť tu a teraz.Niekedy som rada, že sa z toho nejdem zblázniť a netrápim sa.
zabíjala by som za vetu: netlačte na pílu… snažili sme sa 2,5 roka a toto keď mi niekto povedal mala som chuť ho roztrhnúť a ešte keď má isli kamošky poučovať čo a ako.. take ktoré otehotneli ani nevedeli ako alebo sa snažili len krátko.
Nehnevaj sa, ale "netlačte na pílu" je to najhoršie, čo si mohla napísať, zároveň najväčšie klišé...to radšej mlčať je zlato.
@queen_el myslela som to z vlastnej skúsenosti, tiež nám to hovorili a dokázalo ma to poriadne naštvať..
Ale naozaj keď som to prestala riešiť to prišlo..
@sunshine_18 Ale keď vieš, že aj teba to naštvalo, tak si to duplom nemala písať...ja viem, že si to nemyslela v zlom, ale toto naozaj nepomôže nikomu, skôr to má opačný efekt.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No myslela som si, ze mas po 35, ze tak zufalo ste sa snazili a ty mas 19? 🤔 A neviem, ci tento prispevok pomoze zenam, co sa roky snazia a nedari sa