ahoojte, s partnerom sa snazime o mimi, ale napriek tomu, ze mam este vyse tyzdna do MS, mam pocit,ze to zase nevyslo. iba tak,bez dovodu....mali ste niekto podobnu skusenost a predsa to vyslo?
nam "to" vyslo na prvy sup 🙂 a kedze to bol teda prvy pokus tak som tomu ani ja sama neverila ani som nedufala... az ked mi 1. den meskala ms tak som zacala mat "ten" pocit a uz som si len veeelmi priala aby nedorazila... a spravila som si test... a bolo to tam!!! 🙂 drziiim palce!
dlho, asi 2 roky sa snazime. teraz mam dovolenku,tak mam viac casu sa sledovat a zda sa mi to do MS nekonecne dlho 😀 .mam v skrini test,ale myslim, ze je skoda ho pouzit,ked este len MS cakam...
rematkas, dakujem ti, si zlata 🙂
toja na to ze sa snazite uz 2 roky by si mohla vediet ze testovat sa je zbytocne stresujuce 😀
viem ze tuzba po babatku je silna, ale psychika je svina...
ten test si niekam skovaj a netestuj skor ako ti zacne meskat, naozaj potom len budes viac sklamana ked to zase nevyjde.
no ved som pisala,ze ho mam v skrini nepouzity, ani sa nechystam 😎
toja držim moc palce a neboj , skus sa toľko nesledovať ja viem že to čo ti píšem sa mi asi teraz ľahko hovorí, lebo aj ja som sa sledovala a keď som prestala bola som v tom 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toja ako dlho sa snazite?
to co citis je o psychike... niekomu to moze vyjst, niekomu nie... teraz je taka doba ze kazdy druhy par ma problem s otehotnenim, drzim palce aby si nebola ten pripad.
ano aj ja som mala rozne pocity, strach ze to zase nevyslo a pritom nadej ze mozno ano, tyzden do MS je este skoro na to aby si si nieco nahovarala. Skus premyslat nad niecim inym. Nam ked sme to velmi chceli sa nedarilo a ked sme to vzdali tak po par mesiacoch sa zadarilo.