Ahojte baby, 4 deň mi mešká menzes no namiesto toho mám už 4 deň len špinenie ziadny náznak krvi len špinenie..máte niektorá s tým skúsenosť ? Test som robila no negatívny...
Tak zatiaľ som zo štítnou problémy nikdy nemala aspoň o tom neviem
Ja to mam pravidelne kazdy mesiac. 2-5 dni spinenie a potom pride normalne menzes s bolestami. Stitnu mam OK. Nic sa s tym neda robit. Ak nechces pchat lieky doseba.
@deniska652 ja som to zistila len tak ze mi takto blbol menzes, Veľmi slabý až žiadny .... žiadne iba spinenie a potom normál ..... gyndos zobral krv a bola to slabá funkcia š žľazy ... poslal ma na endokrinológiu ... počkaj ci dostaneš pripadne ako bude nabudúce ...
Ano, mam skusenost. K spineniu sa pridali bolesti v podbrusku, tak som isla na gyndu, ze cysta. A doktor zakruzkoval bodku na ultrazvuku a ja ze to je ta cysta? A on: nie, to je vase baby 🙂
Mala som... pri prvom a treťom tehu....😀
@deti95060810 a tiež ti vyšiel negatívny test?
@anetapf a test negatívny či?
@deniska652 ahoj ja to mam akurat teraz, snazime sa o babo, ale dostala som na 27 den cyklu ms, resp spinenie a to trva uz 3 den, ziadny naznak menzesu. Doteraz som mala menzes normalny a so stitnou som tiez doteraz problem nemala. Idem k dr o 2 tyzdne, tak snad to nebude nic vazne, len ms sarapati:-/
@deniska652 test som si nerobila, kedze mm mal zly spermiogram, ani ma nenapadlo, ze by som mohla byt tehu
baby ja som natom podobne. Dva testy spravené a oba negatívne a špiním už druhý deň.
No ja som spinila 2 dni a test negativny...uz som stoho na nervy
Vedel by mi niekto poradiť najprv som mala vytok pred menštruáciou tak ako mávam vždy 3-4 dní potom mam menzes ale teraz žiadnu krv nemám iba hnedý vytok sem tam trosku krvi 7 dní uz prešlo a ešte mam po 7 dňoch 5 deň vytok
(7 dní mávam. Menzes) nikdy som to takto nemala vždy len pred menštruáciou 3-4dni potom normálny mensezes 7 dní a nejaké 3-4 dní vytok
Lenže teraz vôbec žiadna menštruácia tých sedem dní iba trochu krvi ale stále hnedý vytok mali ste niekto?
@lotalujza prosím vás je normálne mat jeden deň ms a 2 dní spinenie hnedé intímna úplne stačí neberiem antiku mam nepravidelnú ms ani brucho neboli nemám kŕče len hy som všetko jedla co mi príde pod ruku robila som test ale asi negatívny no ja som dusíka videla s manželom babo neplánujeme ale ak by nebránili by sme sa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Štítnu žľazu máš skontrolovanú? Mne toto robila ona...