Namiesto bábätka bolesti a silný menzes

1katyka1
5. máj 2020

Ahojte, stalo sa vam nieco podobne? Zacali sme sa v decembri snazit o babo, moj cyklus trva bezne 24-28,max 29dni aj to bolo len parkrat.
Po prvom snazeni som dostala menzes az na 33.den a predchadzali tomu dost velke bolesti v lavom podbrusku,menzes bol prve dni dost silny.
Potom sme si dali pauzu lebo nas cakala svadba a rozhodli sme sa, ze si to nechame po svadbe. 2mesiace to bolo tak a potom prisla korona a svadba sa zrusila tak sa snazime opat.
Tie 2 mesiace som mala normalny menzes a citila som sa ok.
Teraz sme sa zacali snazit opat a namiesto babatka prisla opat silna menstruacia a krce v lavom podbrusi.
Tie bolesti v lavom podbrusi som spominala aj doktorke, v mensej miere boli aj predtym ale slabsie, pozerala mi cez sono ten vajecnik a dlho ho tam nemohla ani najst. Nakoniec ho nasla ale ze vsetko sa javi v poriadku.

Nestalo sa vam nieco take? Mam 30 rokov ale inak menzes som mala vzdy pravidelny a vysetrenia nezistili nikdy ziadny problem.

brezza
5. máj 2020

@1katyka1 meskat ti moze aj zo stresov. Dva mesiace ste sa nesnazili a hned bolo vsetko v poriadku. Bude to asi psychika. Viem, ze sa to lahko hovori, ale snaz sa tolko nesledovat.

eliska13
5. máj 2020

@1katyka1 veď nie každý mesiac máš menzes bez bolesti, keď nemáš zápal, endometriozu normálny menzes.Ked máš menzes niekedy aj na 24 deň vôbec nič sa nedeje, keď niekedy dostaneš 33 den

ajka0207
5. máj 2020

Neskusala si si robit tehu test? Je mozne ze su to mikropotraty, ja som to mala, lebo sme chceli otehotnieť pocas dojcenia a nejak sa nikdy nepodarilo.

1katyka1
autor
5. máj 2020

@ajka0207 ten prvykrat vtedy nie ale dnes ano a bol negativny,jedna ciarka. Uz by to snad bolo vidno na teste keby som, tak asi nie. Mam 5.den menzes. Je mozne ze to prve bol mikropotrat a ked som to neriesila telo sa s tym samo vyrovna alebo mozu nastat nasledky?

ajka0207
5. máj 2020

@1katyka1 nie som sice odbornik, ale myslim ze telo sa s tym vyrovná.

sylvia_123
5. máj 2020

@1katyka1 ja mam presne to iste, v 2 mesiacoch sme sa snazili - obmesiac /mala som ist na operaciu; nie gyn./ a zrovna ked sme sa snaziki tak od ovulky ma boli lavy vajecnik az do Ms a teraz ich mam hrozne silne, dost velke zrazeniny zo mna idu :/ ked sa nesnazime, tak mam silne tiez, ale miernejsie bolesti.. lavy vajecnik ma vzdy bolieva len v case ovulky.. k dr. nejdem s takymito vecami.

kreatis
11. máj 2020

@1katyka1 nemohla si mat cystu na vajecniku? Mne teraz nasiel doktor taku 5cm cystu na lavom vajecniku a vraj je mozne ze sa vyplavi s menstruaciou 🤷 i ked v mojom pripade tomu nedaval velke sance.ale tebe sa to mohlo podla mna kludne stat

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre