Ahojte, stalo sa vam nieco podobne? Zacali sme sa v decembri snazit o babo, moj cyklus trva bezne 24-28,max 29dni aj to bolo len parkrat.
Po prvom snazeni som dostala menzes az na 33.den a predchadzali tomu dost velke bolesti v lavom podbrusku,menzes bol prve dni dost silny.
Potom sme si dali pauzu lebo nas cakala svadba a rozhodli sme sa, ze si to nechame po svadbe. 2mesiace to bolo tak a potom prisla korona a svadba sa zrusila tak sa snazime opat.
Tie 2 mesiace som mala normalny menzes a citila som sa ok.
Teraz sme sa zacali snazit opat a namiesto babatka prisla opat silna menstruacia a krce v lavom podbrusi.
Tie bolesti v lavom podbrusi som spominala aj doktorke, v mensej miere boli aj predtym ale slabsie, pozerala mi cez sono ten vajecnik a dlho ho tam nemohla ani najst. Nakoniec ho nasla ale ze vsetko sa javi v poriadku.
Nestalo sa vam nieco take? Mam 30 rokov ale inak menzes som mala vzdy pravidelny a vysetrenia nezistili nikdy ziadny problem.
Neskusala si si robit tehu test? Je mozne ze su to mikropotraty, ja som to mala, lebo sme chceli otehotnieť pocas dojcenia a nejak sa nikdy nepodarilo.
@1katyka1 ja mam presne to iste, v 2 mesiacoch sme sa snazili - obmesiac /mala som ist na operaciu; nie gyn./ a zrovna ked sme sa snaziki tak od ovulky ma boli lavy vajecnik az do Ms a teraz ich mam hrozne silne, dost velke zrazeniny zo mna idu :/ ked sa nesnazime, tak mam silne tiez, ale miernejsie bolesti.. lavy vajecnik ma vzdy bolieva len v case ovulky.. k dr. nejdem s takymito vecami.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1katyka1 meskat ti moze aj zo stresov. Dva mesiace ste sa nesnazili a hned bolo vsetko v poriadku. Bude to asi psychika. Viem, ze sa to lahko hovori, ale snaz sa tolko nesledovat.