Dievčatá viete poradiť postup nákupu ovulačných a tehot.testov cez ebay ....je tam potrebný internet banking..ďakujem
@jaya47 Ahoj som rada,určite mi to pomohlo. 🙂
Takto som sa aspoň dostala do obrazu o čom to vlastne je-nemala som o tom ani potuchy-takže určite je to od teba zlatko veľká pomoc...
Je to dosť komplikované- doteraz som sa vyhýbala takýmto službám-kvôli bezpečnosti,ale teraz budem o tom uvažovať,keď píšeš-že to nie je nebezpečné...... 😉
@euforia01 Nebezpecne je, ked davas len tak niekomu cislo kreditky, hlavne ked este stranka nie je sifrovana alebo ta spolocnost, kam davas to cislo kreditky, tak si uklada data nesifrovane. Paypal je sluzba, ktora je profesionalna a je urcena na to, ze iba jednej jedinej spolocnosti das to cislo kreditky a oni slubuju, ze s tym pracuju bezpecne a nedavaju nikomu to cislo, ktore by bolo zneuzitelne.
Takze ja osobne paypal povazujem za najbezpecnejsiu pracu s kreditkou.
Druha vec je to, co uz oni zarucit nevedia. Pokial sa stane, ze klikas len tak na linky v mailoch a zadavas tam svoje hesla, tak sa niekto moze tvarit, ze je paypal, posle ti mail, ze tu zadaj tvoje paypalove heslo, ty ho zadas a uz mas smolu. Takze to co je velmi velmi dolezite pri paypale je chranit si svoje heslo ako oko v hlave.
Pokial sa bojis, ze by si niekedy o svoje heslo prisla (ci uz na nejakej stranke alebo je prilis jednoduche a nejaky hacker ho zisti), tak paranoidi ako ja robia to, ze kreditku maju iba k uctu, v ktorom sa neda ist do minusu, aby si nikdy o vela penazi neprisla, aj keby sa stalo hocico.
Takze moje odporucanie: paypal ano, ale davaj si pozor na heslo k nemu a najlepsie iba na ucet, ktory nemoze ist do minusu.
@euforia01 K testom ako takym: Ja ich pouzivam, spociatku mi velmi pomahali, teraz uz iba skor zo zvyku a iba ozaj par dni v mesiaci. Za niekolko mesiacov som sa naucila merat si bazalnu teplotu a perfektne sa v tej svojej vyznat, pozorovat hlien, aby som vedela o ovulacii dopredu a ovulacny test je uz iba doplnok k tomuto, ktory mi uz vlastne ani netreba.
Ak vsak clovek pouziva testy, tak jednoznacne objednavat z ebayu. Clovek tym dost usetri (aj ked trosku strati na tom, ze objedna tolko, kolko by neminal, keby boli drahe).
ja som zacala merat a testovat iba prvy mesiac, ale podla grafu BT, ukazkova ovulacia, test za 3.70/ks nezachytil nic..:(, na druhy den bola slaba akoby odoznievajuca ciarka inym lacnejsim typom testu..zaver : ostavam pri merani BT, stacia mi lacne testy (asi tiez objednam z ebay),ale nebudem sa na ne spoliehat, skor sa budem snazit naucit sa sledovat priznaky ovulacie..
Dievčence moje,tak teraz som už riadne na pochybách.... ☹ Dávala som tým testom väčšiu váhu,ako majú....??
A ak by som objednávala vychádza mi s toho dať sa z niekým do kopy a objednať testy na polovicu-kvôli tomu väčšiemu odberu....
Bazálnu teplotu som si aj začala merať ale nejak som na to zabúdala,potom som to nechala aj tak...☹
toto ma zaujalo..nakupujete tam aj tehotenske testy? mozete hodit linky od ktoreho predavajuceho nakupujete? dakujem
@poisonblu Ja objednavam od fertilityplan: http://www.ebay.co.uk/sch/fertilityplan/m.html?...
@euforia01 No, ked nemerias bazalnu teplotu, tak sa asi oplati kombinacia pozorovat hlien a ovulacne testy. Vo vacsine pripadov ukazuje dobre (ked testujes poriadne - v spravnom case, nepit 2 hodiny pred). Su vsak pripady, kedy ma zena pozitivny test aj mimo ovu a su pripady, ze pozitivny nema nikdy, lebo v case testovania nikdy nedosiahne tu hladinu (ja pozitivny nemavam, mavam iba ovela silnejsi nez ine dni a ovu potvrdzujem bazalkou).
Ale teda, vo vacsine pripadov to funguje, len musis vsetko robit spravne.
@jaya47 Ahoj Jaya. 🙂 Chcem Ti poďakovať za čas aj ochotu podeliť sa o tvoje skúsenosti-určite mi to pomôže.Teraz ide manžel na spermiogram a vlastne od tých výsledkov sa nám všetko odvíja.Hádam zistíme čo najskôr v čom je chyba. 😖
Tiež som z toho psychicky vyčerpaná ,navrávam si čo všetko mi môže byť a som s toho na nervy.. 😢
A som vďačná za každú pomoc v tomto trápení.Väčšina dievčat čo sú tu ma podobné problémy a prešli si ďaleko horšími vecami.Som rada,že som našla spriaznené duše,ktoré si dokážu aj v tomto svete nezištne pomáhať a poradiť...Pozdravujem a prajem krásny večer 😵
VRATENIE CAST PENAZI PRI NAKUPE CEZ INTERNET A BONUS PO ZAREGISTROVANI 2€.
Pisem ohladne refundo prace 🙂 Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:
1. cez % co vam vratia nakupov, ale to je blbost!!! to neodporucam, cez to sa daju zarobit akurat tak haliere.....
2. ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) (smile emotikon) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete 🙂 mne uz poslali 200 € na ucet takze overene 🙂
Nech sa paci, tu je link: https://www.refundo.sk/?ref=50130
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.
Otazka z internetbankingom je trochu zlozitejsia, vo vela pripadoch sa da platit iba cez sluzbu paypal, niekedy sa da aj priamo kreditkou (co sa neodporuca). Takze nie je to internetbanking, je to ina platobna sluzba.
Najcastejsie sa pouziva teda sluzba paypal (www.paypal.com), kde sa zaregistrujes a das svoje cislo kreditnej karty, z ktorej ti oni potom budu strhavat pri kazdom nakupe. Musi na to byt nejaky specialny typ kreditky, kreditka z mbanku je ok. Moj postup bol takyto:
1. vybavila som si ucet a kreditku v mbanku, kam posielam peniaze, ked nieco idem kupit (tato kreditka je dobra, ze sa neda ist do minusu a je dobre mat malo penazi na ucte, ku ktoremu mas kreditku, lebo davas jedinu identifikacnu vec - cislo karty)
2. zaregistrovala sa na paypal.com, dala im cislo kreditky, oni strhli malu sumu a pripisali na paypal ucet, aby overili, ze karta funguje
3. zaregistrovala sa na ebayi a nastavila, ze budem platit danym paypalovym kontom
4. nakupovala 🙂))
Hadam to pomoze vyriesit tvoj problem 🙂