Najspoľahlivejší test v súčasnosti

8. júl 2022

Áno, dakedy pepino a mamatest avšak oboje neskutočne duchujú v poslednej dobe. Clearblue rovnako. Intimed tiež výrazne presvitajú kanáliky.
Ja viem, ak sa testuje vtedy kedy sa má tak tie čiarku budú výrazné ale nejaký ten test pre nedočkavé snažilky, ktorý je spolahlivý?

tehotna40
8. júl 2022

Livsane

nika_val
8. júl 2022

Livsane z Benu lekarne 🙂
Nerobila som ich zatial tak vela ale vždy ukazal tak ako mal.. žiadne duchovanie nebolo

zuzkacik4
8. júl 2022

Za mna Baby Top Test... je jedno ktory z nich, ci pruzkovy, ci tycinkovy, oba boli spolahlive..

andy57
8. júl 2022

Top test kazetovy mi ukázal v rannom štádiu trhu, potom som spravila aj top test pruzkovy, nesklamali ani jeden...kúpila som v dm

gertys
8. júl 2022

Livsane aj baby test su velmi dobre testy 🙂

marinecka95
9. júl 2022

Za mňa In:time a baby top test 👍 nikdy neduchovali, vždy ukázali čo mali.
Spokojná som bola aj s mamatestom ale baby píšu často, že duchuju a robia falošné čiarky.

karelova
10. júl 2022

Ja neviem, za mna žiadny test 'neduchuje'. Stačí testovať vtedy keď sa má (pri meškaní ms) a bud uvidíš ciarky alebo nie 🤷🏼‍♀️ k čomu je dobré toto nahananie duchov a následné sklamanie? Ak tehotná budeš/si, tak tehotnou byt neprestanes len preto, ze si urobíš test o pár dni neskôr.. A ušetríš na x testoch....

katuliena82
15. júl 2022

Testujem mesiace a len párkrát som mala ducha 10-11 dpo, ale bolo to na viacerých testoch súčasne a neskôr negat.,tak som to vyhodnotila ako biochemické. Zo skúsenosti, mamatesty majú najviac farbiva, menej farbiva majú dr.Max, ale podľa mňa ukážu spoľahlivo.Ale u nás v okolí ich majú málokde, kupujem cez net. Sama patrím k tým, ktoré testujú od 10 dpo, pre mňa je na psychiku šetrnejšie vedieť, že príde menzes, než čakať kým bude meškať. Radšej vedieť o biochemickom než nevedieť. To je u mňa 🙂 prajem všetkým, ktoré túžia po 2 čiarkach, nech im to vyjde.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre