Maminky chcem sa spytat ci moze dlzka namocenia do moču ovplyvniť vysledok.. Vcera som si robila pepino test na obed ale ponáhľala som sa tak som ho nechala namoceny len asi dve tri sekundy.. Ukazala sa len jedna čiarka a asi po pol hodine taky miniduch.. Ale meska mi to uz vyse týždňa a tehotenské priznaky mam uz asi vsetky okrem nevoľnosťi🤦♀️
Urob si ešte jeden 🙂
1. Musis mat namočený určitý čas
2. Po pól hodine už nečítaj test
Áno, hlavne na začiatku ti po krátkej dobe nič nemusi ukázať,preto aspoň 10-15 sekúnd ho drz namoceny. Vo vyššom štádiu už hneď po namočeni sa bude robiť ciarocka. Urob ešte jeden, tipujem, že budeš mat //🙂🙂
Este sa opýtam baby:citlive prsia citlivost na pachy navaly tepla následne zase pocity zimy castejsie močenie a živé sny aj toto mozu byt proznaky tehotenstva????
Ja som žiadne príznaky nemala 😊 počas celého tehu nič, jedine mi v 5. mesiaci začalo rast bruško 😊
Nemusi to nic znamenat 🙂 mne okrem meskajucej MS nebolo nic 🙂 takze mozes si to len nahovarat 🙂
Môžu byť, aj nemusia. Pri prvom tehotenstve som ja nemala nijaké, len meškanie menzesu (skončilo MA), pri druhom toto všetko a ešte navyše nevoľnosti, závraty 🙂. Čize áno, môžu byť priznaky takéto.
Moja skúsenosť je taka že som si robila test ráno o 10h. neukazovalo mi nič potom som test pozrela po hodine stále nič lebo sme chceli babo furt som čaká že sa tam niečo ukáže no večer som pozrela test a ukázalo mi tam úplne jemnučky duch takto mi to ukazovalo 8 dní a po 8 dní to už bolo silnejšie aj keď u doktorky mi ešte na Sone nič nebolo vidieť kázala mi prísť až o 6 dní neskôr a potom už nám potvrdila že čakáme maličké ☺️
Ja som mala 2 roky skoro kazdy mesiac priznaky 😅 ale len raz sa mi ukazali // ... drzim palce aby to boli ozajstne priznaky 😊
pepino test sa dava na 3-5 sekund. Inak bude premoceny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno môže ovplyvniť..urob ďalší..odporúča sa aspoň 10-15sekund