Ahojte, zacali sme sa snazit o babatko este len tento mesiac a zaujima ma ake su podla vas najlepsie polohy na pocatie. Niekde som citala ze take, aby mal muz co najvacsi "vstup". Myslite ze poloha ked je zena hore nie je priliz vhodna?
Tiez ma zaujima, co robite po styku. Oddychujete a lezite, aby sa vsetko pekne dostalo, tam kam ma? Ked sa totiz chvilu po sexe postavim, vacsina spermii sa dostane von - chapete. Aj ked samozrejme viem, ze nieco ostane aj vo vnutri, znizi to sancu na pocatie, aj ked lezim trebars 10 minut?
Dakujem za odpovede 🙂
@jahodavcokolade ahoj 🙂 este len teraz ste sa zacali snazit, tak ti poradim jedine - nezamyslaj sa nad tym, neanalyzuj 🙂 milujte sa s muzom v roznych polohach a uzivajte si to, po milovani spolu lezte v posteli a mojkajte sa, neviem ako vy ale my hned po "tom" od seba neutekame 🙂 ak mas tendenciu lahko otehotnieť, tak je uplne jedno, v akej to bude polohe a ak ma byt problem, tak mozete prejst kamasutru odpredu dozadu. Drzim palceky nech mas na teste co najskor // 🙂
@jahodavcokolade ono to nie je ani tak v polohe ... čítala som odborný článok, a teraz aj na základe osobnej skúsenosti môžem potvrdiť, že žena by mala mať orgazmus po partnerovom vyvrcholení, pretože tie šťahy posúvajú spermie na to správne miesto ... my sme vyskúšali, zostala som v tom po prvom pokuse ... držím palce.
@dzulli1980 sranda, zrovna dnes sa nam to tak podarilo ze manzel vyvrcholil skor ako ja, tak mozno sme zamiesali 😀 dakujem za odpovede baby 🙂
@jahodavcokolade kiež by tak bolo ... držím palce 🙂
@jahodavcokolade ešte že si nás tu o tom informovala....fakt sa na MK dá zabaviť 🙂
My sme sa tiež len tento mesiac začali snažiť a som 25 DC, zatieľ mám test negatívny, ale tak aj keby sme zamiešali, ešte by sa čiarka neukázala v tomto čase, ale ja ju chcem vidieť hneď keď bude už slabulinká 🙂
@jahodavcokolade a v rodnom liste by si chcela mat zapisanu aku polohu?Lebo to je tiež velmi doležite
A tvoja mama čo povedala,ako si bola počata?Bože trapka jedna
Ja z niektorych ludi nechapem. To fakt Vas treba ucit ako splodit dieta? Podla mna by sa niektori jedinci nemali rozmnozovat.
Chodit do diskusii len urazat, to je take slovenske... @foterlotor nepytala som sa ako splodit dieta, nevies citat? obavam sa ze nam to nevyjde na prvykrat a preto sa pytam ako zvacsit svoje sance. Ty sa nerozmnozuj, ak sa spravas takto hnusne aj v realnom zivote, To iste plati pre @mihula
@jahodavcokolade Nič si z toho nerob ... všimla som si, že tu chodí kopa frustrovaných žien ... možno keby zažili ten pocit nemôcť otehotnieť, vyjadrovali by sa inak ... a riešili by nielen polohu 😀 ... pekný deň 🙂
@dzulli1980 Dakujem, si zlata. Nechapem ako moze byt niekto tak protivny. Mna by nikdy nenapadlo niekomu nadavat, aj keby bola ta otazka ta nahlupejsia, aku som kedy citala. Bojim sa ze to nepojde tak lahko vzhladom na obrovsku kopu zdravotnych problemov ktore sa so mnou vlacia ☹ ale sak uvidime. Aj tebe pekny den 🙂
@jahodavcokolade a takto sa z milovania stava vyrobny proces, smutne, ze zeny namiesto toho, aby si uzivali milovanie s partnerom sa zameraju na prakticke veci, analyzuju polohu, vsetko musi byt podla nejakej tabupky, studie.
Snazite sa len prvy mesiac a ty uz predvadzat toto? A fakt nepotrebujeme vediet detaili, kedy tvoj muz vyvrcholil prvy
@moni244 ved ta to nikto nenuti citat. tak naco otvaras takuto diskusiu ked uz vopred vies ze ta to nezaujima a ides sem napisat len aka som hlupa?
@jahodavcokolade chcela som vidiet na vlastne oci, co dokazu niektore zeny vypotit
@moni244 musis byt velmi zakriknuta ked si musis sebavedomie kompenzovat takymto sposobom
@scales drzim palce nech vsetko dopadne ako ma 🙂 uplne chapem tvoju nedockavost 🙂
@jahodavcokolade ty sa musis riadne nudit, dnesna registracia, len tieto prispevky 😉 chapem, skarede uprsane leto a prazdniny dlhe
@jahodavcokolade a čo tak si naštudovat biologiu a niečo o svojom tele?Ale to je take slovenske,radsej sa strapnim a priznam svoje IQ
@jahodavcokolade ty vies ako vyzeram?
Ak je takáto otázka trápna, potom sú trápni všetci tí lekári, vedci, všetky tie kliniky, ktoré sa zaoberajú počatím atď., či? ... sa tu doberáte ako malé deti, predpokladám, že ste matky ... hezky 😀
Ja uz fakt nechapem aki dokazu byt ludia hnusni, len preto aby si dokazali ze su nieco viac... lebo za nickom na internete sa dobre schovava. Normalne rozmyslam ze dam tuto diskusiu zmazat, myslela som ze na konikovi su dospele zeny ktore rozumne zmyslaju
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jahodavcokolade My sme splodili uplne normalne, polohy ake nam vyhovuju, ake mame radi. Vacsinou sa po milovani musim ist okamzite vycikat, takze nejake vyvalovanie sa po milovanie nie je pre mna. Na druhy cyklus sa nam podarilo otehotniet. Milovali sme sa kzady druhy-treti den.