Ahojte,
Tehotenstvo potrebujem odhaliť čo najskôr pre nastavenie liečby hneď ako nájdem //.
Preto Vás prosím - ktoré testy sú spoľahlivé, citlivé, a ak sa jedna o tehotenstvo tak ukážu // najskôr ?
Ovulačné testy odporúčate ktore?
Tehotensky digitalny clearblue
@kikulienkadd
Ďakujem, inak chodíme do CAR, inseminácie zatiaľ neúspešné. Teraz máme nejaký čas prestávku tak budem sledovať tieto veci doma, ak by sa to zázrakom podarilo musím ihneď podstúpiť liečbu.
@selena_luna ten je citlivosť 25 či sa mýlim?
Máte skúsenosť že ukáže skôr ako s citlivosťou 10? Obyč tycinkovy ?
Skor ukaze 10tkovy je citlivejsi. Mne sa osvedcil maybe baby, baby top test pasikovy a este kazetovy rapid clear. Zachytil uz 10 den po ovulacii
@mimka91 veď práve preto by som najskôr siahla po 10 citlivosti pre potvrdenie urobila clearblue. Baby top test sa osvedčil aj mne, vtedy som ale žiaľ v deviatom týždni potratila
Ano. 10 mi neukazovali nic alebo len dusikov a clearblue sice 25 ale jasne povedal ze som 1-2 tt od oplodnenia 🙂 obe tehotenstva rovnako. V den ocakavanej ms. Skor nic nie je doveryhodne ani tie vcasne testy. Vsetky negativne a predsa ;)
mne sa uplne najviac osvedcili pepino ovulacne testy. Daju sa kupit aj v DMke. Oproti inym (skusala som rozne, napr aj tie od GS) tam su uplne pekne vidieť tie prúžky a vôbec nemusím domýšľať, či je/nie je rovnako intenzívny alebo viac. Pre mňa topka!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,oba typy ovulacne aj tehotenské sa mi dobre osvedčili testy od spoločnosti GS. Držím palce 😉🍀