Máme problém otehotnieť už vyše roka a teraz som v nemocnici kvôli bolestiam kde spomínali,že to môže byť aj z gynekologickeho hľadiska keďže na testoch je všetko v norme. Mala som mať návštevu u gynekológa onedlho kvôli tomu a tak ma zaujíma aké výmenné lístky na aké vyšetrenia mi môže v takýchto prípadoch dať. Nemám žiadne cysty ani nič preventívku som absolvovala
@lilope ďakujem pekne,to len aby som vedela ak by doktor protestoval s vetou že na čo mi to je 🙂) už som sa s takými bohužiaľ stretla
@luciik2111 chápem, ak som na niečo zabudla, určite ti to tu niekto dopíše. Na tieto som si hneď spomenula 😉
@luciik2111 endokrinologia
@luciik2111 môj gynekolog mi nebol schopný urobiť ani test na AMH, tak už je ex gynekolog. Jasné, že mi vytkol, keď zistil že idem z CAR, že prečo bez jeho vedomia a prečo to s ním neriešim, keď nemal on záujem nemám ani ja. My sme šli do CAR urobili vyšetrenia nebudem sa niekomu stále do okola prosiť.
no zvycajne sa zacina spermiogram (urolog alebo niekde v CAR) a AMH, hormonalny profil (to zvykne aj gynekolog robit) a nasledne moze odporucit hematologia, endokrinologia, genetika, reprodukcna imunologia
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciik2111 okrem ďalších detailných vyšetrení u gynekológa vás môže odoslať na genetiku, hematológiu, reproimunológiu. U muža by bolo vhodné urobiť spermiogram.