MYOovunelle vaginálne čapíky

anne_mary2
14. apr 2021

Ahojte, v lekárni na letáku ma zaujal produkt - myoovunelle, od vyrobcu Inofolicu..
Mate niekto skusenosti? Myslite ze to moze mat reaalny vplyv ako pisu alebo..?
Su to len 3 capiky - teda na jeden mesiac / na jedny plodne dni, a teda, pokukujem :D ....

MYOovunelle® je zdravotnícka pomôcka na báze myo-inozitolu, ktorého vaginálne použitie vytvára optimálne podmienky pre oplodnenie vajíčka. Myo-inozitol prispieva ku skvapalňovaniu cervikálneho hlienu aj semennej tekutiny, a tým uľahčuje putovanie spermií za vajíčkom. Myo-inozitol vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam chráni spermie pred pôsobením reaktívnych foriem kyslíka, ktoré sa bežne v pošvovom prostredí vyskytujú. MYOovunelle® zaisťuje optimálne pH prostredie pre životaschopnosť spermií a vyrovnáva stupeň kyslosti pošvového prostredia, ktorý je zodpovedný za znehybnenie spermií. Vďaka MYOovunelle® sú spermie viac pohyblivé, a tým schopnejšie oplodniť vajíčko.
V štúdii, na ktorej sa zúčastnilo 50 párov snažiacich sa o počatie, bolo preukázané, že ak ženy používali myo-inozitolové vaginálne čapíky, výrazne sa zlepšila pohyblivosť a počet spermií ich partnerov. Zároveň bolo spozorované zníženie počtu nepohyblivých spermií.

nafka0483
14. apr 2021

@anne_mary2 Ja som to skusila asi pred pol rokom, ale nepomohlo to. Ale ja som nemala problem s plodnym hlienom a mala som urobeny postkoitalny test, takze som vedela, ze nemam protilatky v hliene.
V pripade, ze nemas dostatocny hlien, alebo mas zlu mikrofloru, ktora spermie zlikviduje, tak to teoreticky moze pomoct vytvorit to spravne prostredie.

anne_mary2
autor
14. apr 2021

@nafka0483 no hlienu si myslim ze mavam menej ako niekedy...niekedy skoro ziadny, co ma vie zmiast pri ovu... ved vyskusam asi, nepomoze - neposkodi 🙂)

nafka0483
14. apr 2021

@anne_mary2 Presne tak, poskodit nema ako 🙂 ked ti nebude luto "vyhodenych" penazi... ale pri snahe o babo clovek "vyhodi" tolko penazi na vsetko mozne, lebo sa chyta kazdej prilezitosti, ze preco nie, dobre to poznam 🙂

dejna_
14. apr 2021

@anne_mary2 ja som to dostala pri nákupe v lekárni tuším k folandroku a inofolicu ale ešte som neskúšala tak sa nechám poučiť dievčatami aké majú skúsenosti 🙃

anne_mary2
autor
14. apr 2021

@nafka0483 ved prave 🙈 som si hovorila ze tie inofolicy gynexy vitexy testy vseho druhu 🤪🤪... kedze od piatku zacinaju vhodne dni, zajtra zaostaram, toto sme este neskusali veru 😅😅

veronikaa006
15. apr 2021

@anne_mary2 skúšala som to a nepomohko. Takisto nepomohlo conceive gel. Moja dr mi odporučila yarilo gél, ten obsahuje aj fruktozu a vie zrýchliť spermie. Ten yarilo gél mi pomohol. Teba mohla to byť aj náhoda.... Ale ten cyklus čo som ho použíla som otehotnela.

mimuska125
15. apr 2021

@anne_mary2 ahoj ani mne nepomohlo ale tak skus za to nic nedáš .. možno tebe pomôže kedze kazda sme ina

olasitka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankohanka
18. feb 2022

@olasitka môžem poprosiť ešte ich mate

nikolapavlisakova
11. jan 2024

@olasitka ahoj us dlho ich zháňam v lekárňach a na internete niesu

bielikovanikola
2. feb 2024

@olasitka mám zaujem vezmem všetko čo máte

bielikovanikola
2. feb 2024

@olasitka vezmem ich tu je Cislo na mňa 0908894073

bielikovanikola
5. feb 2024

@olasitka haloooo

olasitka
4. mar 2024

@bielikovanikola dobrý deň prepáčte, som nezmazala inzerát, tie už boli dávno posunuté... S pozdravom

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre