Mykóza a bazaána teplota

25. júl 2021

Dobry den, meriam si uz dlhsiu dobu bazalnu teplotu, ale toto sa mi este nestalo. Poprosim o skusenosti. Vcera, na 13 DPO mi teplota pekne klesla, cakala som, ze teda dorazi menzes. Ale nic. K veceru som dostala priserne svrbenie, hrudkovity vytok, proste mykoza. Dnes, na 14 DPO bola teplota zase cez 37. Tehotensky test som si este nerobila. Okolo ovulacie nebol nechraneny sex, takze predpokladam, ze tehotenstvo to nebude. Nemam doma tehotensky test, najskor zajtra sa k nemu dostanem.
Kto si meria BT a mal podobnu skusenost - moze mykoza zvysit BT a menzes sa oneskorit? Naozaj to bol skok z 36,95 na 36,67 a dnes 37,12...🤔
Dakujem za odpovede a skusenosti.

slniecko8888
25. júl 2021

Nemoze to byt oneskorena ovulacia? Ale istejsi vude tehotensky test, daj vediet potom vysledok

autor
25. júl 2021

@slniecko8888 no mozno ano, mam tu teplotu taku skakavu, ale sex nechraneny bol az 4 dni po stabilnom zvyseni teploty, co uz byva u mna bezpecne, ze neotehotniem. Tak uvidim, ked otestujem. Len neviem, ci sa Canesten moze takto na zaciatku tehotenstva, lebo je ta mykoza z hodiny na hodinu horsia...☹. Radsej by som dostala menzes a poriadne to preliecila, ach jaj.

slniecko8888
26. júl 2021

Ak mas pribalovy letak pozri a ak nie tak si aspon zavolaj lekarovi, urcite by som najprv spravil test a na zaklade toho nadrpala canesten na šušku 🙈

autor
26. júl 2021

@slniecko8888 pisu tam, ze sa nema v 1.trimestri, ale doktor mi aj tak predpisal Clotrimazol tablety 6 ks, na teste sa mi zdal duch, co nejde ani odfotit, u dr. som fyzicky nebola, lebo som na dovolenke, predpisal mi to na zaklade mailu, kde som mu popisala situaciu. Tak neviem teraz...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre