Ahojte, chcem sa spýtať či niekto má skúsenosti s týmto doktorom-gynekológom, či vám pomohol. Snažíme sa sa o bábätko vyše dvoch rokoch, boli sme v centre podľa nich všetko v poriadku, 2 x IUI neúspešné, odtiaľ nás posielajú už len na IFV, lenže ja nesúhlasím, keď sme podľa nich zdraví.
@barboritta A môžem mať aj svojho gyn tu v meste a aj u neho byť? S objednávaním nie je problém? A ako to je u neho s platením, poisťovňa uhrádza niečo?
@siska266 no ked k nemu pacientka nechodi,za vysetrenie si plati,ale neviem kolko.skus tam zavolat a popytat sa.ale je neskutocne mily a ustretovy,myslim ze ta neodmietne
Ja k nemu chodim, ale nemam problem ako ty, tak v tomto neviem poradit..ale vraj vela parom pomohol v tejto oblasti..inak doktor aj sestricky su strasne mili, urcite skus zavolat a dohodni si termin 🙂 drzim palce
@siska266 nikde som nenasla na neho mail...radsej by som mu napisala a vysvetlila...On ma kedysi operoval, po roku som prirodzene otehotnela ...no teraz po 9 rpokoch ani za pana...moj doktor ma posiela do CAR ze nemam cakat ale tak moc som k tomu naklonena neni...a viem ze on rovnako, ze ci by vedel najst este inu cestu...
gynambulancia@forumzivota.sk by mal byt mail. Mne odpisoval pred par rokmi samotny lekar, tak neviem,c i to cita priamo on, ci sestricky
@pink_lady Ja mám tiež tuším len číslo, ale pozriem doma či náhodou aj nie mail, lebo svokra mi na neho na lístočku dávala kontakt a nevšimla som si či je tam aj mail. 9 rokov fuha to je dosť, ale na mňa mama tiež čakala 10 rokov a vtedy žiadne takéto vyšetrenia neboli. My sa snažíme 2 roky a je to už na hlavu. My aj v care sme boli, podľa nich zdravý ale iné riešenie už ako IFV nemajú pre nás. Preto tiež hľadám inde pomoc
@siska266 ak ti mozem poradit,volaj tam ale az po 12 hodine,inak ta asi nezdvihnu
doktora Wallenfelsa urcite odporucam, aj ja s nim momentalne riesim podobny problem, hoci som jeho pacientka, za taketo konzultacie aj tak platim (30 eur cca), dovolat sa je tam vzdy problem, vacsinou im nechavam smsku, ze co chcem, a sestricka potom zavola, alebo este skus mail fertilitycaresk@gmail.com
Ja odporucam. Bola som unho dvakrat, ostatné vsetko poriesil mailom, aby som nemusela cestovat. Vela veci mi vysvetlil, co moj gynekolog vobec nekomentoval.
@catherinah A pomohol ti?
@siska266 ano
@catherinah Mala si problem otehotniet,ako dlho?
@catherinah ahoj prosim mailovo komunikuje z toho co bolo pisane vyssie? fertilitycaresk@gmail.com alebo gynambulancia@forumzivota.sk ? dakujem
@catherinah dakujem uz som mu napisala, uvidim, ci odpise resp kedy a co povie...ci ma vobec zmysel tam chodit
@siska266 neviem ci pomoze, lebo sice ja mne zatial sice vsetko slape ako hodinky len vajecnikovu rezervu mam strasne strasne slabulinku AMH uz len 0,06 - v CAR pri takychto hodnotach vraj odporucaju uz darcovsky program a to teda odmietam
@catherinah hm zatial neodpisal, ale uz asi viem preco, vcera bol v nejakej relacii kde hovoril ze drzi nejaky 90 dnovy post- exodus 90 🙂) a ma obmedzeny aj pocitac 🙂)
@joulu skus mailom. Niekedy to trvá dlhšie, ale mne vždy odpovedal
@joulu Ahoj, dlho som sa nevedela dovolať, ale potom mi sestrička zavolala naspäť. Ale povedala mi ze najskôr mam kontaktovať lektorku.Tak chodím už pol roka k lektorke. Ta ta učí ako znacit si cyklus v tabuľke. Potom ti povie po 2 cykloch asi aby si sa objednala ku Wallenfelsovi, tam tiež majú nabite,tak ja už mám 6 cyklov a ešte som u neho nebola. Zatiaľ s nimi sa všetko rieši mailom a telefonicky. Ja už som mala ísť konečne k doktorovi, ale kvôli corone mi zrušil termín a len sme s doktorom volali. Ú nás ešte nič sa nezadarilo, snažíme sa už 4 roky.
@siska266 tiez som bola v kontakte so sestrickou a povedala mi, ze lektora je podmienka a az potom ma zmysel ist k lekarovi. To bolo pred rokom. Nechcelo sa mi a teraz rok ubehol a som stale na tom istom :( my 3 roky ani naznak tehotenstva. Drzim vam palce. Predpoklad, ze ste zdravi 🙂
@joulu Áno, lektorka je podmienka a ďalšie peniaze sa jej dávajú za každé sedenie. A na sedení ma skúša, dáva test ako keby som bola v škole. Potom zbytočne sa, naťahujú sedenia si myslím. Najdôležitejší je doktor co povie aj tak, no ale bohužiaľ bez lektorky sa to nedá. My už sme absolvovali veľa testov a nič nám nezistili,akurat az tu podľa ich výsledkov, že mám málo progesteronu, tak uvidíme co ďalej ako to dopadne. Aj tebe držím palce,dali sme sa na boj, treba bojovať aj keď je to dlhá a ťažká cesta. Moja sestra ma 4 deti a ja ani jedno...
@siska266 záleží od lektorky, moja bola úplne normálna 😀 ale máš pravdu, mala som aj ja nervy na to, že to dlho trvá.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@siska266 ja k nemu chodim,sice som neriesila to co ty,ale po porode som mala urcite hormonalne problemy,ktore on mi vyriesil za tri mesiace.chodi k nemu vela zien s problemami ako mas ty a chvalia si ho.urcite by som skusila min.konzultaciu s nim