Ahojte maže niektorá skúsenosť s MUDr Hulikovou co sa týka liečby trombofilie a do nosenia bábätká.
@pininka je to toto: nasla som dobry kontakt http://www.hemomedika.eu/Kosice/
Ja tam chodím. Ide to rýchlo. Doktorka milá ozaj.. snaží sa všetko pekne vysvetliť. 😊
@staalienka a ako dlho si cca cakala na prve objednanie a na vysledky sa ako dlho caka ?
@steffi50 no objednala ma, 6t po MA a výsledky boli za 4 týždne presne.
@pininka
@staalienka dievcata uz som sa objednala, mam este otazocku, robi vysetrenia komplet, aj na syndrom lepivych dosticiek, alebo bola som v BA na hematologii a tam mi robili testy na trombofiliu, aj z genetickyého pohladu ale na syndrom a dalsie mutacie nie .....neviete ci tu to robia komplet ?
@steffi50 neviem v tomto pomôcť.
@staalienka
@pininka a je to v novej nemocnici a viete ma navigovat kde tam ..nakolko niesom z kosic
@steffi50 áno v novej nemocnici. Prejdete vrátnicu a pôjdete stále rovno, po pravej strane sa otáčajú sanitky, vy idete rovno stale,prejdete okolo transfúzie stanice, stále rovno a po ľavej strane bude že hematologie. Vojdete do dverí, zahneme hneď do ľavá a potom hneď do prava a pred vami bude taký červený nápis s jej menom, tam pri bielych dverách dáte sestričke preukaz.
@steffi50 asi pôjdeš od Prešova, však? Pozerám že si zo SV. Najlepšia cesta je smerom k Steel aréne, odbocis smerom vpravo hore ku galérii a na prvej odbočke vpravo (ešte pred galériou). Pôjdeš stále rovno okolo bytoviek a na konci ulice bude križovatka, odbocis vlavo a si pred nemocnicou.
Dobrý deň.. Je tu niekto kto chodí k doc.hulikovej a vedel by mi povediac ci ordinuje? Neviem sa tam dovolať a viem ze v 1.vlne covid neordinovala
@levika26 dobrý večer, prosim vas dovolali ste sa k dr. hulikovej? lebo aj ja sa tam chystam objednať svokru.
@kvetinka555 konkrétne dnes docentka neordinuje.. Skúste zajtra
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja k nej tiež chodím. Je veľmi milá.