Zienky prosim vas precitala som vela for ale zakladam dalsiu aby nebola nuda :D
Mozem byt v cca 4tt o 8 dni by mala prist MS (mali sme sex pocas ovulky)
Mozu to byt priznaky podla vas ?
- bolest prs - znesitelna
- take pichanie v lavom vajecniku
- hnacka
- naladovost a placlivost
- naduknute brucho (dnes ako leby kus splaslo)
- za tyzden som zozrala 3 velke zmrzlinove kelimky (nezvyknem kupovat)
Ja len ci mozem mat tak skoro priznaky
Budem sa testovat ale az 1. Den MS teraz je skoro
Vdaka 🍀❤️
Podla mna nie je to skoro prve tehu skoncilo s MA tak som mala možno týždeň pred ms strasnu chut fajcit (inac nefajčím 🤣 nechapala som) ale co sa tyka priznakov.okolon6 az 7 tt prisli a obe tehu tak a to som trpela cele tehu ;) nevolnosti bolesti akoby mala prísť ms pred kramami mam take pocity teraz.poslednu dobu ze uzskostne stavy bolesti atd... takze vydrzat 8 dnj a skusit spraviť tehu test ale to skor vasa hlava si namysla 😁 poznam aj take pocity ze som si myslela ze.som tehu a nakoniec nic ked sme sa snazili
To môžu byť príznaky nadchádzajúcej menštruácie, test sa robí až keď mešká niekoľko dní...
Neviem kolky den si od ovulky, ale ked az za 8 dni bude ms, tak asi nie vela...podla mna je skoro na tehu priznaky. A to co popisujes moze byt proste normalny stav, len sa velmi pozorujes. Inak ja som bola tehu a priznaky boli ako PMS, nic speci. A pri druhom tehu ani to nie.
O 8dni má dôjsť menštruácia a si v 4tt? To ťažko nie? Ak si otehotnela tak asi pred týždňom a tam tehotenske príznaky nebudú ziadne
Baby ovulka bola 24.6 potvrdena testami.
Je to pravda dost sa sledujem ale take stavy som este nemala 🤷🏼♀️
mam 28 takze zopar cyklov uz mam za sebou a toto tu este nebolo
@diamond007 Tak som citala ze sa to tata od posledneho MS takze je to tak podla kalkulacky na nete ☺️
@sella38 Tak potom Flo klame 🤔
Tak to tam mam. No nic neprisla som sa tu hadat a nepytala som sa na to aby ste mi vypocitala den Ms alebo ovulku. Otazka bola jasna 😃
Áno, gynekológ to ráta od poslednej menštruácie ale ty nie si tehotná. A ak si tak si tak v 7dni čo je nič, ledva sa spojila spermia s vajíčkom, tu príznaky nehladaj žiadne
Ak si mala pozitívny ovulacny test tak ovulácia ešte len príde nasledujúcich 12-36hod, cize nastať mohla 25-26.06, vajíčko na uhniezdenie potrebuje 7 až 10 dní a potom začína produkovať hcg, a tehotenské nevoľnosti a príznaky spôsobuje práve nárast hcg, cize ak by toto boli tehu príznaky už by ti každý test ukázal pozitivitu. To co popisuje môžeš mať kľudne z ovulacie, kľudne pms,ale aj spôsobené nárastom Progesteronu po ovulácii. A kľudne aj psychika
Keď máš pravidelný 28dnivy cyklus tak teraz si 20DC čiže by si bol 3tt od poslednej ms
V každom prípade počkaj tých 8 dní kľudne aj 10 a ak ms nepríde, urob test. Držím palce
@sense Dakujem pekne, toto vsetko viem, testom som ti potvrdila ze ovulka vtedy prebehla a uz 25 som bola po (robila som viac testov)
Ano tak planujem robit test, samozrejme len ak nepride MS
Ak si si robila LH test tak ten neukazuje ovulaciu ale ze LH hormón dosiahol vrchol a ovulácia ešte len nastane, nie či prebehla. Ono sa môže stať aj to ze ovulacny test vyjde pozitívny ale k ovulácii nedôjde. Ci k ovulácii naozaj došlo ti vie potvrdil len lekár na folikumetrii alebo meranie bazalnej teploty. Ale chápem túžbu po dietati
@sense Ano mas pravdu, u lekara som veru nebola. Tak uvidime ako to dopadlo
to skôr PMS
Kocky maju pravdu. Ked ti ovu test ukazuje pozitivitu, tak to znamena, ze ovu prebehne v priebehu nasledujucich 12-24 hodin. Takze ovu bola asi den az dva neskor. Tak rataj 2 dni od +ovu testu a plus 10 dni a mozes testovat. Ale ako pises, najlepsie najskor v den ked ma prist ovu.
Na priznaky je este skoro😉. Nic neboj, raz to pride. Drzim palce.
@deti95060810
@ailiba dakujem pekne
Snad to vyslo 🍀 ale to sa uvidi
Ja som tento mesiac mala tiež asi všetky tehu priznaky..
Slabšia bolesť prs, nafuknute brucho, naladova som bola tak že ani sama so sebou som nevedela vydrzat, chute na jedlo rôzne a nechut do jedla niektore dni, sem tam pobolievanie v podbrušku, plus extremne citliva na pachy (napinalo ma v obchode ked som isla okolo suroveho masa, ked som prechadzala okolo smetnych košov, ked som rano vstala hladna...proste často), bola som dost unavena v noci som spalava 10hodin a pravidelne poobede som si pospala ešte 2-3hodinky a večer zase klasicky unavená, menzes v den kedy mal prist neprišiel (dostavam ms vždy rano) a tento deň nič.. ja uz hned nadšena že tak toto asi vyšlo a bum v ten deň ale večer prišiel menzes..
Takže tieto priznaky čo ty popisuješ su bud pms alebo tehotenstvo
Chcela som ti tym len napisat že proste mozeš si myslieť čo chceš, nahovarat (tak ako som to robila ja že tento mesiac to uz určite vyšlo, viem to, a toto je priznak a toto je zase další priznak a podobne chlopotiny som si nahovarala) a nakoniec nič z toho 🙂
@nika_val Ach to mi je luto, ale urcite vam to vyjde 🍀🙏
Tak my sme teraz zacali so snazilkovanim, ale taketo nieco som nemala. Mozno moje hormony sa poburili kvoli spermiam :D neviem si to inak vysvetlit.
Aj brucho ma pobolieva - strana vajecnika uz 3 den no ale toto si nenamyslam, moze ist aj o cystu ktovie
Tak si drzme palce aby nam to vyslo co najskor ❤️
Ďakujem 😊 tak som už po jednom MA takže smutok keď pride ms je o to vačsia 🙁 ale verime že sa podarí čoskoro
Len ako som písala že tento mesiac som mala všetky tie priznaky tiež som si ich nenahovarala ale nahovarala som si už tu radosť dopredu..
Ale nevadí, ideme ďalej 🙂
Tak snad to u teba budu tie spravne priznaky a nie len plany poplach 😊 držím palce
@nika_val
Spravila som si test den pred MS a vyslo to
Klop klop dufam ze bude vsetko v poriadku
A tebe drzim palce este raz 🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto keď tu už vidím. 😒 😀 Tak ešte počkaj a sprav si test. Alebo choď k doktorovi. Potom ho nezabudni dať sem s otázkou som tehotná? Nie som? Je to "duch"? "Príznaky" môžu byť a nemusia. Ja som ani nevedela že som tehotná nebyť toho rastúceho TEHOTENSKÉHO (nie tučného) brucha. 😀