ahojte , chcem sa spytat mam doma gs mama vit ten beriem kazdy den plus kyselinu listovu dnes som dostala femibion 1 planujeme babatko . a moja otazka znie co sa stane ak by som brala aj femibion ci sa ro neodporuca alebo radsej vysadit gs mamavit a brat len kyselinu listovu a femibion dakujem za odpoved. ( este niesom v tom vobec zabehnuta tak preto sa pytam 🙂
@danielitkaa Určite neužívať všetko, skôr si tým uškodíš. Ani kyselinu listovú by som nebrala, len ten Femibion. Ten už totiž kyselinu listovú obsahuje. V dostatočnom množstve.
@deti95060810 vsetko som dostala 🙂
Tie slecny v lekarnach a doktor su na to aby si sa ich pytala ked ti to predpjsuju a vydavaju v okienku...boze 🤷
ja by som na tvojom mieste doužívala tie prvé vitamíny, a potom prešla na ten femibion 1. Kyselinu listovú môžeš kľudne pri oboch. V ani jedných tých vitamínoch nie je také množstvo z ktorého by si sa vedela "predávkovať"
@dublinka22 dakujem ❤️❤️❤️❤️
@kitycat Tato stranka je nato aby si zeny radili atd , ak mate nejaky problem nech sa paci nemuseli ste sa ani unuvat mi pisat pekny den 🙂
Osobne si nemyslím, že sú to vyhodené peniaze. Tie vitamíny majú niečo do seba a najmä je to fajn pre niekoho ako som ja, že nemám moc nadšenie pre zeleninu, ovocie a pod. Že by som mala z čoho iného dostať tie vitamíny do tela, takže mne to dobre padlo, keď som Matúška čakala 🙂
@truthy 🙏 chvala bohu za vas
@truthy pripajam sa aj ja k tebe, tiez tej zdravej strave velmi vela nedam 😂 stalo ma to velmi vela premahania, az miestami mi slzy vysli 😂 vdaka za to, ze jestvuju aj jednoduchsie sposoby 🙂 @danielitkaa niekedy je menej viacej, takze ked vitaminy, teda doplnky tak len jedno to ti staci 🙂 vy sa akurat snazite, ci?
@helena1982 anooo
@danielitkaa tak ak ti mozem poradit tak aj psychicky sa nalad na taku v pohode vlnu, aby si na to netlacila 🙂 nemyslela len na to, lebo aj to dokaze mnohokrat zavazit 🙂 drzim palce aby sa vam podarilo, neni krajsieho pocitu 🙂
Každý vitamín A minerál ma.svoju odporúčanú dennú dávku. Pozri si na krabičkach co vlastne ješ a v akých dávkach a podla toho sa zariad. Väčšinu vitamínov pri vyššej dávke vycikas, ale napríklad A veľmi škodí keď je ho moc. Plus rátaj ze v strave niečo prijimas.
Ja beriem kolagén s vitamínmi a kyselinou listovou (nie je tam A), plus magnezko a obden kyselinu listovú navyše so železom. A ešte mám objednaný vápnik a jod. Som v 1 trimestri. Pred otehotnenim som.brala ja aj manžel len ten kolagén, tam je aj E aj kys.listova 400, takže určite pomohol otehotnieť.
Sledujem si aby som neprekročíla denne dávky ničoho pripadne striedam. Takisto je fajn mat niečo naštudovane o.tom co.sa s čím môže a co sa lepšie s čím vstrebáva. A co naopak nie.
Držím.palce
Ahojte
Mám na predaj Folandrol(28ks) a Inofolic(54ks), všetko je zo zárukou
Celková cena 30€ aj s poštovnym
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zbytočné vyhodené e...Farmaceuti sa potešia 😉