Možné tehotenstvo alebo choroba ?

skvarocka
29. júl 2019

Ahojte. Neviem si rady. Posledné dve ms som mala veľmi zvláštne trosku sa mi motala hlava a cudne som sa cítila. Bolesť brucha mimo ovulácie. Tuto poslednú ms som mala dostať pondelok/utorok ale už týždeň vopred som mala silne kŕče už ako na ms a dve bodky akoby krv a nič neprišlo. Mala som slabé závrate, krútilo sa mi v hlave a cítila som sa slabo. Na další deň som mala kúsok ruzoveho vytoku. Ms nakoniec prišla v piatok večer a hneď ráno som dostala herpes na pere :( čiže ms prišla aj tak skôr o cca 3-4 dni. Hneď po ms (cca trvala 3dni normálne krvácanie) mi začalo pobolievať v podbrušku. A ovuláciou sa to začalo ešte viac a teraz som po a stále má veľmi boli a pichá v podbrušku. K tomu už od týždňa pred začatím ms až do dnes čo už je viac ako 3 tyzdne sa nenormálne potim až horím zvnútra a všetky veci mám prepotene. Dokonca aj ponožky a spodné prádlo. Cez ovuláciu som mala hnačku. Neviem či to bola nahoda alebo nejaký cudny súvis. Robila som test a nič. Vôbec neviem čo mám robiť. Či ist k lekárovi alebo počkať do ďalšej ms. Alebo či moj stav môže byt vážnejšieho charakteru.

tesha21
29. júl 2019

@skvarocka choď k lekárovi, ten ti poradí lepšie ako my tu na mk. ty si svoje telo poznáš najlepšie, ak sa ti niečo nezdá treba to riešiť. lepšie zbytočne ako neskoro.

veronikaszabova
30. júl 2019

@skvarocka moze ist aj o cystu - ja som vtedy mala bolesti aj mimo menstruacie a ovulacie.
Tehotenstvo to nebude

skvarocka
autor
30. júl 2019

@veronikaszabova aj ja si myslím že tehotná niesom. Ale tak take hormonálne výkyvy neviem čo môže spôsobovať. Som v uk a tu je ťažko sa dostať ku gynekológovi. Ale za 2 tyzdne idem na sk tak snáď niečo poriesim.

skvarocka
autor
10. aug 2019

Takze podľa toho čo som čítala, išlo o chemické tehotenstvo. Aj keď som si vtedy test nerobila som si takmer ista. Takéto som ešte nikdy nezažila. Keďže sa snažíme už 8 rokov, beriem to ako úplne úžasnú vec ktorá mi dala istotu že polročne branie vitamínov sa predsa zúročuje. Dúfam nabudúce už ms nedostanem 🙂

veronikaszabova
10. aug 2019

@skvarocka ako vies, ze islo o biochemicke, ked si to nemala potvrdene testom?

skvarocka
autor
10. aug 2019

@veronikaszabova podľa toho čo som čítala, symptómy a aj vtedy som mužovi povedala že som asi tehotná. Tie krvavé škvrny a ružový výtok. Ms o skoro týždeň skôr. Bolo mi nevoľno a mala som závrate. Ten týždeň a nasledujúce dva som sa extrémne potila. Síce čo som čítala tak to môže byt aj minomaternicove čo dúfam nebolo. Ale ešte try tyzdne po má bolelo veľmi brucho. Ja si nikdy test nerobím pokial ms mám načas. A akurát sme boli na dovolenke tak nebolo ani kedy keďže som dostala ms ešte skôr ako sme sa vrátili. Na to že sa veľmi poznám tak viem že to bolo iné niečo nove. Nepoznané. A sedí to na tehotenské znaky. Ale samozrejme odborník niesom takze to nemôžem dokázať ale ani vyvrátiť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre