Dievčatá myslíte, že môžem ísť zajtra na rondgen so zubami keď sme sa včera s manželkm"snažili"? Má vplyv ten rondgen aj keď by to mohlo byť len prinajlepšom oplodnené vajíčko, určite nie uhniezdené?
wtf rondgen :D
Neboj, to je moc skoro ;) ... ja som bola na RTG zubov a nevěděla som ze v tej době už som bola tehotna🤷♀️ Bolo to par dni pred ocakavanou ms... menstruacia neprisla, test bol pozitivny a mala sa narodila zdravá a cele tehotenstvo vsetky testy boli OK 😉
@snazilka_bio_mamka = RTG 😉👍👌🤘😀
@mirkava mne zubárka hovorila, že to nie je taká dávka, aby to nejako ublížilo bábätku ale samozrejme sa tomu vyhýbajú v tehotenstve ale zevraj keď je ten RTG veľmi potrebný takže urobia aj v tehotenstve ale to fakt iba vo vážnych prípadoch. Ja som bola tiež na RTG keď som ešte nevedela,že som tehotná a gynekológ ma ukludnoval že by sa nemalo nič stať a predsa máš vestu. Poznám ďalšie baby čo takto boli a všetko je ok
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Určite to nemá vplyv pri takomto rannom "oplodňovacom a uhniezďovacom" štádiu. Ale pre pokoj v duši to povedzte laborantke, mali vy tam mať takú ochrannú pomôcku, ktorú si dáte na brucho a panvu, zníži mieru ožiaru 😉