Možné tehotenstvo a kalciové injekcie

atija1
28. feb 2020

Ahojte,vyzera to,ze som tehotna ale problem je ze som bola chora a pichali mi kalciove injekcie a kortikoidy od pondelku do vcera a mozne tehotenstvo som dnes zistila...a ja neviem co teraz...ci tie injekcie nemohli uz uzkodit

klarissa25
28. feb 2020

test ti vyšiel pozitívny? Ja som na začiatku užívala atb ked som nevedela že som tehotna...malý je zdravý

denden77
28. feb 2020

@atija1 ja som zodpovedne fajcila a pozivala alkoholicke napoje 😁

zdencaaaa
28. feb 2020

Takto skoro sa nemas coho obavat, vsetko bude v poriadku

susedka1000
3. mar 2020

@klarissa25 ahoj ..prosím ťa, nechávame s priateľom na náhodu, potešili by sme sa babatku, ale teraz som ochorela a dr mi dal ATB ...a mne úplne vyplo sa ho spýtať či môžem užívať alebo nie,,,,o 3 dni mam dostat MS a neviem ci pride...a ze ak nahodou by som bola tehu alebo nie, myslis zeby som to mala vysadit radsej? Troska sa bojim ze co ak uz som tehu a beriem atb ,..

klarissa25
3. mar 2020

@susedka1000 tak to treba s Dr riešiť... Asi by som mu zajtra zavolala.. Zase na druhej strane by som asi pockala ci príde ms alebo skúsila test..

susedka1000
3. mar 2020

@klarissa25 ms mam dostat o 3 dni ...a test mozem urobit aj ked este nemeska? uz by tam nieco ukazalo?

sonnenshein
3. mar 2020

@susedka1000 Mne ukazalo uz tyzden pred, ale to naozaj zalezi na hladine hcg. Za pokus nic nedas, ale ak aj bude negativny, stale mozes byt tehotna

klarissa25
3. mar 2020

@susedka1000 tak môže niečo ukázať nemusi...asi by som pockala ci príde ms alebo teda vtedy ak nepríde ms urobiť test.. Ale vieš ms ti môže meškať aj kvôli atb

susedka1000
3. mar 2020

@sonnenshein dobre dakujem, zajtra kupim test

susedka1000
3. mar 2020

@klarissa25 co by si robila na mojom mieste? 🙂 uzivat atb a cakat ci bude meskat ms alebo poradit sa s dr, aj ked nie som si 100% ista ze co....zajtra kupim test, uvidim ci nieco ukaze aj pred ms

klarissa25
3. mar 2020

@susedka1000 fu no neviem. Je to iné ako keď som ja užívala. Nemala som tušenia že som tehotná ani mi to nenapadlo... Ale asi by som pockala pripadne fakt zajtra pozajtra urobila test

susedka1000
3. mar 2020

@klarissa25 zatiaľ som zjedla 4 tabletky, mam to kazdych 12 hod. Tak dakujem ...skusim urobit test 🙂

klarissa25
3. mar 2020

@susedka1000 aj probiotika máš?

susedka1000
3. mar 2020

@klarissa25 áno, ale tie som zjedla len dve hned zo začiatku ...teraz nejem radsej

klarissa25
3. mar 2020

@susedka1000 probiotika jedz určite... Tie sú potrebné ak užívaš atb...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre