Môžme sa už snažiť?

jaruska_12
12. apr 2021

Ahojte baby hlavné tie ktoré menštruáciu nemáte pravidelnú toto je test zo včera 20dc myslíte že sa už môžme snažiť? Vo februári som mala spontánny potrat prvá menštruácia bola 22.3 . Testy už nemám :(

Ružový citlivosť 10
Zelený citlivosť 20

anjelicek26
12. apr 2021

Tak to je este na mile od pozitivneho ovulacneho testu... snazit sa jasne mozete, ak budete kazde dva dni cely tyzden, tak to nepresvihnete.

jaruska_12
autor
12. apr 2021

@anjelicek26 ďakujem za odpoveď tak je možné že ovulácia bude tak pozde dnes mám 21 dc. Menštruácia nepravidelná

anjelicek26
12. apr 2021

@jaruska_12 ano kludne moze byt takto neskoro veru.

jaruska_12
autor
12. apr 2021

@anjelicek26 našla som ešte jeden ale ten 20tkovy s menšou citlivosťou teraz robený

anjelicek26
12. apr 2021

@jaruska_12 to uz vyzera lepsie, skus este jeden o 16tej (tento) a podla mna do 30h by mohla byt ovu.

anne_mary2
13. apr 2021

@jaruska_12 ja si nemyslim ze to ne na mile vzdialene... testovat kazdy den. tipujem do 3 dni by to uz mohlo byt silne.. ja napr takto ked mam pocit ze sa to blizi testujem 2x za den
a snazit sa urcite mozete, netreba cakat na || 🙂)
Aky mavas cyklus dlhy?
Ja mavam ovu na 21-22 den, ale cyklus mam 32-35 dnovy....

lucyndel
14. apr 2021

@jaruska_12 ja som dnes 22dc a mám takýto. Tak možno aj u teba to bude takto. Skúšala si aj dnes?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre