Môžem teraz otehotnieť, keď ovuláciu mám až o 10 dní?

19. máj 2023

Ahojte . Chcem sa opitat , ovuláciu mam o desať dni , keď som mala nechránený styk aj keď nemám teraz ovulaciu , je tam šanca zeby som ostala tehotná ?

vanilkovazmrzka
19. máj 2023

Ako mozes vediet, ze ovulaciu budes mat presne o 10 dni? To vopred urcite nedokazes urcit uplne presne 🙂

autor
19. máj 2023

@vanilkovazmrzka ukazuje mi to apka..

anjelicek26
19. máj 2023

Pobavila som sa, teraz vazne, tvoje telo nevie, kedy ti to appka ukazuje... pri pravidelnom cykle je to nepravdepodobne, ale spermie tri dni preziju, ovulka vie skocit (sama som toho prikladom pri pravidelnom 29 dnovom cykle som otehu ten 27.den), nikdy nic nie je iste...

vanilkovazmrzka
19. máj 2023

Pokial nemas napojeny kablik na svoje telo, tak to, co ti ukazuje apka je v podstate irelevantne ;)

autor
19. máj 2023

Takze nieje možné , zeby som mohla ostať tehotná ?

petronellla87
19. máj 2023

Myslim ze ak niekto este bude tvrdit ze sexualnu vychovu na nasich skolach netreba, mal by si precitat nejake temicky tu na konovi a rychlo by zmenil nazor

vanilkovazmrzka
19. máj 2023

Je to mozne.

vanilkovazmrzka
19. máj 2023

Dokonca je mozne, ze tu ovulaciu budes mat zajtra, aj ze ju v tomto mesiaci nebudes mat vobec.

autor
19. máj 2023

@vanilkovazmrzka mne včera skončila ms

dzulli1980
19. máj 2023

Čože by si nemohla, kľudne môžeš, sú mrte takých prípadov.

stellarstar
19. máj 2023

Tu apku vymaž z tel lebo apka nemôže vedieť kedy ty mas ovu keďže tel nie je s tvojím takom cez USB alebo Bluetooth spojený. Takze možné môže byť všetko, treba vyčkať do ms alebo sa lepšie chrániť ked dieťa nechceš

autor
19. máj 2023

@stellarstar práveže babo chceme ..

januska12323
19. máj 2023

Apka len predpokladá podľa zadaných parametrov. Nemôže presne vedieť kedy to bude u teba.

lauriik
19. máj 2023

Vzdy je sanca. Ale pokial mas dlhe cykly tak je to dost nepravdepodobne.

ivik4
19. máj 2023

Tebe to ukazala apka 🤣🤣🤣🤣🤣
Fuuuuu toto bol vtip roka

zuza265
19. máj 2023

Ano, moze sa stat, ze otehotnies. Pravdepodobnost je ale nizsia… su zaznamy, ze spermie vydrzali aj 5-6 dni… a ak mas napr menstruaciu 5 dni a na 6 den ste mali styk a ovulacia pride skor a to napr na 10 den cyklu, tak je tu mozna pravdepodobnost tehotenstva… uvidis kedy pride ovulacia, ak tak si ju odsleduj🙂

stellarstar
19. máj 2023

Tak v tom prípade musíš zistiť s ovu testami kedy máš ovu a sledovať a plodné dni mať styk

mirkava
19. máj 2023

Šanca je tam vždy, môže ti prist ovu nie o 10 alebo 5 dní. Vraj spermie vydržia v tele ženy aj 7 dní, ale to by som chcela vidieť toho borca 😁, myslím ze max. 3 dní. Takže šanca tam je, pravdepodobnosť veľmi nízka.

mirkava
19. máj 2023

@ivik4 🤣 už sa nerozhodujeme my, robia to za nás apky

nevenka
19. máj 2023

@lauriik ale moze sa stat. Ja som si meravala BT, robila ovu testy...Tretie dieta mame zo styku 10-ty den cyklu, ovu prisla 12-ty den. Stvrte dieta zo styku 11-ty den cyklu a ovu 15-ty den. A to som bezne mavala ovulaciu najskor 17-ty den cyklu, niekedy az 23-ti den a cykly dlhe 32-38 dni. Takze vsetko je mozne.

andreatytler
20. máj 2023

Apka to neukazuje pravdivo. Iba odhaduje. Ovulacia moze prist zajtra, alebo aj vobec, alebo o tych 10 dni.
Ak pride ovulacia do 5 dni, mozes byt tehotna. Ak neskor, tehotna s najvacsou pravdepodobnostou nebudes.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre