Môžem počas tehotenstva cvičiť?

nadaa1
27. jún 2017

Ahojte chcem sa len opýtať. Môžem počas tehu cvičiť brušáky ? Ešte neviem či som tehu snažíme sa o 2 bábo a už je to 2 týždne od toho. Skúšala som aj tehotenský test ale bol negatívny ja sa už neviem dočkať. Cbičím aby som bola fit je to fajn ale neublìžim bábätku počas toho vývoju čo sa deje v 1 mesiaci ? Ja cvičím skoro všetko brušáky drepy s čìnkami ale malími a bicyklujem ked cvičím tak potom cítim taký menší tlak a ťažko na bruchu a je akoby tvrdé potom ustúpi myslíte že po 2 týždnoch tam dačo môže byť ? Ale tehu test mi to neukázal stále negatív ? Dakujem

natalianm
27. jún 2017

nemysli na to. urcite by som cvicila pokial si nebola po umelom oplodneni a cakas na vysledok... ale neriesila by som teraz vzdy po sexe ci mozem alebo nemozem byt tehotna. ked ti vysiel test negativny zatial kludne cvic v nicom sa neobmedzuj. ak ti vyjde pozitivny daj si na prve dva mesiace pauzu.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeniixaa
27. jún 2017

Ak ti je dobre a vsetko zvladas, nemas problemy a hlavne mas energiu na cvicenie, tak nechapem, preco by si nemohla.

deti95060810
27. jún 2017

tak s tým cvičením opatrnejšie....ja som pri 2 tehu po cvičení takmer potratila.... Potom som to aj oľutovala že som cvičila, ale našťastie všetko dobre dopadlo.....Samozrejme v nemocnici som si poležala niekoľko dní a viac krát....
Pri ďalších tehu som chodila na bicykli až takmer do pôrodu a to bolo OK....samozrejme treba si dávať pozor ....

natalianm
28. jún 2017

@deti95060810 no ale to si musela fakt fyzicky velmi tazko cvicit ked si mala taky vazny problem. ci? ako sa ti to potom prejavilo?

sardinka336
28. jún 2017

@nadaa1 tehotná nie si a po 2 týždnoch tam teda asi ,,dačo nie je,, ked mas test negativny. Namiesto riešenia kravin si skor zober do ruky Zdravovedu a nejakého sprievodcu tehotenstvom a začni čitat.

majloo
28. jún 2017

@nadaa1 aj ja som cvicila na zaciatku tehu, najma drepy a tak, ale brusaky nie. Skoro cely prvy trimester s vynimkou spinenia, vtedy som si dala pokoj s cvicenim. Ved normalne cvic, rob, co si zvyknuta, ak mas byt tehotna, tak budes, ak nie, tak skusite nabuduce.

deti95060810
28. jún 2017

@natalianm beh, aerobic....Bola som veĺmi unavená, nevládala som, ale aj napriek tomu som cvičila ďálej.... Masívne krvácanie a príznaky potratu. Hneď som všetko oľutovala....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre