Ahojte, zaujímalo by ma ci by sa dalo otehotniet niekedy pár dní tesne pred očakávanou menštruáciou?? Cyklus som mávala cca 30-35 dňový posledny bol 28 dňový a celá menštruácia mi trvala tak 3 dní a dosť a na štvrtý jemne špinenie ráno a nič pritom mávam aj 6 dňový menzes
@ja197 nepovedala by som my tak máme jedného syna, ktorý bol spolodený na 100% v neplodných dňoch 2 dni pred MS u dr. nemožné a druhý zas krátko po MS myslím 5 dní v nemocnici my nasadli najsilnejšie antibiotiká vraj tiež nemožné aby som bola tehotná najmladšia počas ovulácie a teda sa smejeme s manželom, že zatiaľ som neotehotnela iba počas MS :D ale počula som aj o takých prípadoch, že nemohli otehotnieť a žena otehotnela zas iba počas MS myslím, že sa to nedá paušalizovať aj keď u väčšiny žien to tak je :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Otehotnieť sa dá len v čase ovulácie, tá sa ale môže posunúť na hociktorý deň cyklu, takže možné to je...ak si však mala ms (aj keď kratšiu) tak šanca je malá, ale vždy je tam, keďže množstvo žien malo ms aj počas tehotenstva 😊 ani menštruácia však nemusí byť každý mesiac rovnaká, hocikedy sa môžu vyskytnúť odchýlky od normálu...skús v každom prípade test, možno ťa prekvapí 😊