Ahojte, chcela by som sa spýtať či je možné otehotnieť aj so zvýšeným prolaktinom. Ďakujem za odpovede
@andula1988 po akom čase ti klesol ?
@yvona2102 no zabral mi ten parlodel ... a potom som mala pauzu a brala len vitex a nejako sa to upravilo .... u mna to bolo zrejme stresom z prace
@lienka_9 ahoj a môžem sa spýtať ovulaciu mávaš pravidelnú pri zvýšenom prolaktine?
@andula1988 no ja práveže nie som. Keďže je teraz situácia taká aká je, väčšinu času sme doma, nemám mat z čoho stres, práca ma baví chodím tam rada. Vlastne ani neviem prečo mám ten prolaktín zvýšený. Na nete som kukala rôzne príčiny ale nič z toho na mna nesedelo tak ja neviem už 😀
Asi 10 dni dozadu sme mali nechránený sex, a cca týždeň po “oplodnení” som mala asi dva dni slabulinké spinenie, tak som trochu zadupala či sa vajicko už neukladá....no doktor mi povedal že to môže byt aj ovulačne spinenie. Ale stalo sa mi to prvýkrát, nikdy som po ani počas ovulácie nespinila, tak neviem. Preto zisťujem či sa aj so zvýšeným prolaktinom dá otehotnieť, budem čakať či príde mrcha.
@yvona2102 myslim, ze uplne vylucene to nieje .... drzim silno palce aby to vyslo 😉
Ahojte aj ja som mala tento problem brala som parlodel.Ja som vedela ze je to z prace a zo stresu v nej.
Nám sa nedarilo 4 roky otehotnieť a to som mala normálne ovuláciu aj napriek vysokému prolaktínu. V januári mi nasadili Dostinex a v júli som zistila,že som tehotná. Brala som ho tri mesiace tri mesiace som mala prestávku a ďalšie balenie som už nedobrala.
Ja mám hyperprolaktenemiu ,nemala som menstaruaciu PÓL ROKA pred otehotnením …s mužom sme si dávali pozor ,lebo ďalšie babo sme nechceli a keď sa stala jedna “nehoda” hneď som otehotnela 🙂 môj lekár tvrdí ,že je to zázrak ,takze áno da sa to 🍀🙂
Plus v lekárskej karte mám NEPLODNÁ 😁
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@yvona2102 ja som mala zvyseny prolaktin a nepodarilo sa .... ale upravil sa brala som parlodel .... pokial chces nieco prirodne tak vitex jahnaci po nom som mala vysledky vvporiadku .... no ten prolaktin moze byt aj zo stresu