Môžem otehotnieť pár dní po menzese?

deluso
22. jan 2015

Baby prosím poraďte mi. Pred 5 dňami, t.j. v nedeľu/18.1./ sme mali nechránený styk so všetkým, dňa 12.1. som dostala menzes, skončili mi v sobotu 17.1. Chceme bábo a preto sa snažíme. Môžete mi poradiť, kedy si mám urobiť prvý test ??? Akosi sa nevieme dočkať 🙂

adeala
22. jan 2015

@deluso nádych, výdych.. majte sa radi a nestresujte 😀

máš pravidelný cyklus? 🙂

deluso
autor
22. jan 2015

áno mám 🙂

adeala
22. jan 2015

@deluso tak najpravepodobnejšie budeš mať plodné dni okolo 14 dňa cyklu, takže okolo 26. 😉
ideálne by som ti povedala, aby si netestovala predtým, než ti mešká, ale to zjavne nevydržíš 😀 takže najskor tak 3 dni pred očakávanou menštruáciou.. 🙂 a samozrejme, možeš to skúšať skor, len to budú pravdepodobne zbytočne vyhodené peniaze 😉

nika234
22. jan 2015

ahoj@deluso som podobne na tom ako ty,ja som mala ms 5.1. sex 17.1 tiez cakam kedy si spravim prvy test a neviem sa dockat 🙂 drzim ti palce

deluso
autor
22. jan 2015

Ďakujem kočky 🙂 Ja už som ako na ihlách :D strašne túžim mať druhé bábo 🙂 pri prvom som to nejako neriešila a kupodivu to dopadlo fantasticky 🙂 malá sa mi narodila na vianoce :D pred 6 rokmi, tak už je čas na druhé mimčo a tak veľmi ho chcem, že isto nevydržím :D nika234 aj tebe držím palčeky 🙂

silvia2103
22. jan 2015

@deluso ahoj ..my sme mali nechraneny sex vkuse nikdy nic..otehotnela som v posledny den menzesu..drzim ti palceky .mne gynekolog potvrdil otehotniet mozes kedykolvek.a mne sa na teste dve ciarky objavili uz po 3 tyzdnoch

nika234
22. jan 2015

@deluso dakujem velmi pekne 🙂 ja som o prve prisla v lete a uz by som rada mala Zdrave babatko,ked sa budes testovat daj vediet ako si dopadla 😉

adeala
22. jan 2015

@silvia2103 toto je veľmi zavádzajúca odpoveď, pretože otehotnieť rozhodne nemožeš kedykoľvek! 🙂 iba počas ovulácie, tzn. cca 4 dni za cyklus. ALE ovuláciu možeš mať v podstate kedykoľvek, lenže oveľa pravdepodobnejšie pri pravidelných cykloch je, že budeš mať ovu okolo 14 dňa. Ty si bola veľká výnimka. 😉 Ale to už robím z otehotnenia vedu, to som nechcela 😀 Len to trochu upresňujem.. 🙂

moni73
23. jan 2015

ja som otehotnela (teda mala sex) na 11. den cyklu, a to som mavala cyklus cca 32 dnovy. takze u mna to islo 😉 . test som si robila na 17. dc, negativny (vtedy som este o nejakych "duchoch" netusila, takze som ho prilis neskumala 😎 . dalsi som si robila na 33. den a ten bol uz siiiiilno pozitivny. vraj, ked mas sex pred ovulaciou, malo by to byt dievcatko 🙂 .

deluso
autor
23. jan 2015

@nika234 Ďakujem aj ja a určite dám vedieť 🙂 už sa neviem dočkať 😝

deluso
autor
23. jan 2015

@moni73 My by sme chceli chlapčeka, ale v podstate nám je to jedno, len nech je zdravučké 🙂 Ovu som mala cca 21.1. 😒 a sexovali sme 18.1. Tak už len čakať čo z toho bude 😕

romisami
23. jan 2015

@deluso ja mám tiež pravidelný cyklus a otehotneli sme hneď po menzese 🙂 Držím palce 🙂

moni73
23. jan 2015

@deluso daj vediet 🙂 . ja som to mala vtedy nastudovane, vraj dievcenske spermie su pomalsie, ale mozu prezit v tele zeny az 4 dni a pockat si na vajicko. chlapcenske su rychlejsie, ale skor zomieraju. takze ked je to pred ovu, tak dievca, ked je to presne, tak chlapec. urcite to nie je 100%ne, mozno to vobec nie je pravda, ale citala som... 😉 mne sa to potvrdilo, mam babu

deluso
autor
23. jan 2015

@romisami Tak to sa teším ďakujem 🙂 Možno aj nám sa to podarí 🙂

deluso
autor
23. jan 2015

@moni73 Jáááj kiežby to bola pravda 🙂 veľmi túžime po bábätku 🙂 určite dám vedieť ako som dopadla 🙂

nika234
29. jan 2015

@deluso ahoj,chcem sa opytat ako sa mas a ako sa citis 🙂

deluso
autor
3. feb 2015

Mám sa celkom dobre, len ma trošku pobolievajú prsia, mám chute na sladké a mám krče v podbrušku 😒 Robila som si test a zatiaľ negatívny ☹ 9.2. mám dostať menzes, tak uvidím či príde a potom test zopakujem 🙄 🙄 dúfam, že tam budú dve // 🙂 ... A ďakujem, že sa zaujímaš, veľmi ma to potešilo :D Neustále na bábätku pracujeme 🙂

sanah
3. feb 2015

Ahojky. Ja som prisla o babatko v 6tt. Stalo sa to 23.12.2014 cize pred nejakym mesiacom a pol. Menstruaciu som mala normalnu 16.-22.1. Teraz ma bolia prsia a aj na dotyk. O babatko sa snazime zase s manzelom. Nemate niektora skusenosti ci by som mohla byt zase tak rychlo tehotna? Dakujem pekne 🙂

6699333
3. feb 2015

Ahoj ja som otehotnela na druhý den po a teraz som v 13 tyzdni tak drzim palceky

julka550
6. feb 2015

@6699333 ahoj ty si otehotnela 2 deň po ms? My sa snažíme s manželom už skoro rok o druhe a nedari sa teraz sme sa snažili hneď po skončení ms a teraz mam bolesti v podbrušku a dnes aj hnedé špinenie to som 16 deň cyklu bolesť v podbrušku už mam týždeň ..mam aj bolesti hlavy a prsia akoby som mala svalovicu... kedy sa tebe objavili príznaky a aké ?

zuzankamalikova
6. feb 2015

Ja som otehotnela 1 den po ms..tak ze ano mozes...

6699333
6. feb 2015

Asi tyzden pred ocakavanou menstruaciou mala som bolenie prs a podbruska no a ked nedosla tak som myslela ze pride neskorsie lebo som mala predtym problem a bola.som.aj na vyvolavacke no čakám cakam a nic tak som.spravila.prvy druhy treti a vsetky pozitivne 🙂

devicka
6. feb 2015

môžeš otehotnieť aj hned po menzese. ja mám cyklus pravidelný a teraz na prevencii-bola som 2 dni po menštr. mi Dr. povedala, že ak nechcem otehotnieť, nech nemáme sex, lebo vidí veľmi nedočkavé dozreté vajíčko 😀 😀 tak sme poslúchli . a s prostredným synom som tiež určite neotehotnela v strede cyklu 😀

julka550
6. feb 2015

Joj tak to super bodaj by to aj mne tak vyšlo .

6699333
6. feb 2015

Asi tyzden pred ocakavanou menstruaciou mala som bolenie prs a podbruska no a ked nedosla tak som myslela ze pride neskorsie lebo som mala predtym problem a bola.som.aj na vyvolavacke no čakám cakam a nic tak som.spravila.prvy druhy treti a vsetky pozitivne @julka550

adrika1704
6. feb 2015

@deluso ja mam takto mojho Adamka..vobec sme to necakali..len sa nam "zadarilo" hned po skonceni,ved nevadi,nemam plodne 😉 a boli 2 ciarocky

katrin21
6. feb 2015

@adeala najpravdepodobnejsie, ale nie zarucene...
je vela zien, ktore maju plodne dni cez menzes, tesne po nom, alebo pred nim...
takze ziadne pravidla neplatia ..
Nie vzdy je to stred cyklu, kedy zena otehotnie.

6699333
6. feb 2015

@julka550 uz som ti odpovedala neviem ci si si citala zabudla som ta oznacit🙂

deluso
autor
6. feb 2015

@adrika1704 Ja som teraz trochu nešťastná 😒 9.2. som mala dostať menzes, ale začala som krvácať už 5.2. také ľahké špinenie a dnes 6.2. trochu silnejšie krvácanie... Nie ako klasický menzes, ani mi to tak nesmrdí, práveže bez zápachu /ospravedlňujem sa za takýto popis mojej situácie, ale inak to opísať neviem/ Neviem čo to môže byť, či som, alebo nie som tehotná??? Mám bolestivé prsníky, mierne kŕče v podbrušku, stále sa mi točí hlava, je mi na zvracanie ☹ . Baby máte niektorá s týmto skúsenosti???

julka550
6. feb 2015

@6699333 ano ano videla som ďakujem veľmi pekne..... dúfam že aj tie moje budu pozitívne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre