Baby prosím poraďte mi. Pred 5 dňami, t.j. v nedeľu/18.1./ sme mali nechránený styk so všetkým, dňa 12.1. som dostala menzes, skončili mi v sobotu 17.1. Chceme bábo a preto sa snažíme. Môžete mi poradiť, kedy si mám urobiť prvý test ??? Akosi sa nevieme dočkať 🙂
áno mám 🙂
@deluso tak najpravepodobnejšie budeš mať plodné dni okolo 14 dňa cyklu, takže okolo 26. 😉
ideálne by som ti povedala, aby si netestovala predtým, než ti mešká, ale to zjavne nevydržíš 😀 takže najskor tak 3 dni pred očakávanou menštruáciou.. 🙂 a samozrejme, možeš to skúšať skor, len to budú pravdepodobne zbytočne vyhodené peniaze 😉
Ďakujem kočky 🙂 Ja už som ako na ihlách :D strašne túžim mať druhé bábo 🙂 pri prvom som to nejako neriešila a kupodivu to dopadlo fantasticky 🙂 malá sa mi narodila na vianoce :D pred 6 rokmi, tak už je čas na druhé mimčo a tak veľmi ho chcem, že isto nevydržím :D nika234 aj tebe držím palčeky 🙂
@deluso ahoj ..my sme mali nechraneny sex vkuse nikdy nic..otehotnela som v posledny den menzesu..drzim ti palceky .mne gynekolog potvrdil otehotniet mozes kedykolvek.a mne sa na teste dve ciarky objavili uz po 3 tyzdnoch
@silvia2103 toto je veľmi zavádzajúca odpoveď, pretože otehotnieť rozhodne nemožeš kedykoľvek! 🙂 iba počas ovulácie, tzn. cca 4 dni za cyklus. ALE ovuláciu možeš mať v podstate kedykoľvek, lenže oveľa pravdepodobnejšie pri pravidelných cykloch je, že budeš mať ovu okolo 14 dňa. Ty si bola veľká výnimka. 😉 Ale to už robím z otehotnenia vedu, to som nechcela 😀 Len to trochu upresňujem.. 🙂
ja som otehotnela (teda mala sex) na 11. den cyklu, a to som mavala cyklus cca 32 dnovy. takze u mna to islo 😉 . test som si robila na 17. dc, negativny (vtedy som este o nejakych "duchoch" netusila, takze som ho prilis neskumala 😎 . dalsi som si robila na 33. den a ten bol uz siiiiilno pozitivny. vraj, ked mas sex pred ovulaciou, malo by to byt dievcatko 🙂 .
@deluso daj vediet 🙂 . ja som to mala vtedy nastudovane, vraj dievcenske spermie su pomalsie, ale mozu prezit v tele zeny az 4 dni a pockat si na vajicko. chlapcenske su rychlejsie, ale skor zomieraju. takze ked je to pred ovu, tak dievca, ked je to presne, tak chlapec. urcite to nie je 100%ne, mozno to vobec nie je pravda, ale citala som... 😉 mne sa to potvrdilo, mam babu
Mám sa celkom dobre, len ma trošku pobolievajú prsia, mám chute na sladké a mám krče v podbrušku 😒 Robila som si test a zatiaľ negatívny ☹ 9.2. mám dostať menzes, tak uvidím či príde a potom test zopakujem 🙄 🙄 dúfam, že tam budú dve // 🙂 ... A ďakujem, že sa zaujímaš, veľmi ma to potešilo :D Neustále na bábätku pracujeme 🙂
Ahojky. Ja som prisla o babatko v 6tt. Stalo sa to 23.12.2014 cize pred nejakym mesiacom a pol. Menstruaciu som mala normalnu 16.-22.1. Teraz ma bolia prsia a aj na dotyk. O babatko sa snazime zase s manzelom. Nemate niektora skusenosti ci by som mohla byt zase tak rychlo tehotna? Dakujem pekne 🙂
Ahoj ja som otehotnela na druhý den po a teraz som v 13 tyzdni tak drzim palceky
@6699333 ahoj ty si otehotnela 2 deň po ms? My sa snažíme s manželom už skoro rok o druhe a nedari sa teraz sme sa snažili hneď po skončení ms a teraz mam bolesti v podbrušku a dnes aj hnedé špinenie to som 16 deň cyklu bolesť v podbrušku už mam týždeň ..mam aj bolesti hlavy a prsia akoby som mala svalovicu... kedy sa tebe objavili príznaky a aké ?
Ja som otehotnela 1 den po ms..tak ze ano mozes...
Asi tyzden pred ocakavanou menstruaciou mala som bolenie prs a podbruska no a ked nedosla tak som myslela ze pride neskorsie lebo som mala predtym problem a bola.som.aj na vyvolavacke no čakám cakam a nic tak som.spravila.prvy druhy treti a vsetky pozitivne 🙂
môžeš otehotnieť aj hned po menzese. ja mám cyklus pravidelný a teraz na prevencii-bola som 2 dni po menštr. mi Dr. povedala, že ak nechcem otehotnieť, nech nemáme sex, lebo vidí veľmi nedočkavé dozreté vajíčko 😀 😀 tak sme poslúchli . a s prostredným synom som tiež určite neotehotnela v strede cyklu 😀
Joj tak to super bodaj by to aj mne tak vyšlo .
@deluso ja mam takto mojho Adamka..vobec sme to necakali..len sa nam "zadarilo" hned po skonceni,ved nevadi,nemam plodne 😉 a boli 2 ciarocky
@adrika1704 Ja som teraz trochu nešťastná 😒 9.2. som mala dostať menzes, ale začala som krvácať už 5.2. také ľahké špinenie a dnes 6.2. trochu silnejšie krvácanie... Nie ako klasický menzes, ani mi to tak nesmrdí, práveže bez zápachu /ospravedlňujem sa za takýto popis mojej situácie, ale inak to opísať neviem/ Neviem čo to môže byť, či som, alebo nie som tehotná??? Mám bolestivé prsníky, mierne kŕče v podbrušku, stále sa mi točí hlava, je mi na zvracanie ☹ . Baby máte niektorá s týmto skúsenosti???
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@deluso nádych, výdych.. majte sa radi a nestresujte 😀
máš pravidelný cyklus? 🙂