Ahojte žienky. Zaujímalo by ma, tie čo sa snažíte o bábätko a váš partner má horší spermiogram, je možné, aby sme otehotneli aj bez pomoci??? Jediný náš problém je MOTILITA A 30% . Inak je všetko v norme. Ďakujem za postrehy.
My sme mali s exom podľa Dr 5%sancu.motilitu si už nepamätám, akú mal. Ale v každom prípade otehotnela som prirodzene. A to keď som videla na obrazovke jeho spermiogram, nevedela som ci sa smiať alebo plakať. Ani 1 spermia sa nechýbala dopredu. Boli tam iba 3,aj to zdegenerovane. Takže zázrak.
Áno da samozrejme,a 30% nieje taká katastrofa, odporúčam užívať tribulus+kotvičník a zlepší sa to 😉
Všetko je možné 🙂 Treba myslieť pozitívne a snažiť sa 🙂
Manžel mal síce spermiogram super,ale ja som mala hodnotu AMH len 0,11.Povedali nám,že prirodzene to určite nebude a čuduj sa svete otehotnela som 2× do roka...odporúčili nám piť kotvičníkový čaj,obom čiže skúste.
nám v centre povedali podľa výsledkov, že sa nám to nikdy prirodzene nepodarí, ale my sme mali problem s morfologiou. Máme tri deti prirodzene síce sme si na ne počkali dlhšie, ale prišli 🙂
@emv vobec sa nevdavaj, my sme mali motilitu este horsie a otehotnela som. A povedala mi aj gynda aj v centre ze prirdzene to bude zazrakom. Muz zmenil uplne zivotny styl-prestal fajcit, pit tvrde( prilezitostne vino a pivo), zacal uzivat vitaminy( folandrol, selezin ace, vitamin c, macu peruansku), cvicit, otuzovat trvalo to pol roka kym sa mu telo precistilo a uz ked sme boli rozhodnuti ze asi pojdeme do centra, bum dve ciarocky na teste ❤️ Vzdy je sanca ak su tam spermie, len je o vytrvalosti paru kolko su ochotni sa snazit a vydrzat to psychicky, lebo budme uprimny niekedy to je na psychiku narocne. Drzim palce a netreba sa vzdavat ☺️
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked Pan Boh da aj motyka vystreli... takze kedze partner nie je neplodny, mozne to je. Otazne je, aka je realna sanca... (a ci to je skutocne Vas jediny problem ako pises, pretoze mozno vam nerobili vsetky vysetrenia)