Môžem otehotnieť hneď na prvýkrát?

dispo
2. nov 2013

Ahojte 🙂 ... som tu prvy krat,nakolko by som chcela vediet vase nazory 🙂 ... s priatelom sme mali pohlavny styk ,pri ktorom sa domna 1.krat co sme spolu aj urobil... nakolko sme to chceli obaja ... 🙂 myslite,ze sa da otehotniet alebo u vacsine sa o to pokusaju ludia viackrat? ... Dakujem Vam za Vase nazory 🙂

patricia2006
2. nov 2013

u každej je to ináč. Závisí to aj od zdravotného stavu,ale niekomu sa podarí aj na prvý pokus otehotnieť. Takže môžeš byť tehotná, ale aj nemusíš. Istotu budeš mať,keď nedostaneš menzes a si spravíš test. Buď alebo! Držím palce!! 🙂 😉

macamac
2. nov 2013

znovu jedna nenápadná téma, schovaná pod iný názov, ale v podstate v posledných týždňoch to isté dokola "Môžem byť tehotná?"

raz a navždy si dievčatá zapamätajte:
pokiaľ sexuálne žijete, tak ÁNO, môžte byť tehotné
a divili by ste sa, za akých bizarných situácií sa dá otehotnieť
a ešte si pamätajte:
KAŽDÁ antikoncepcia môže ZLYHAŤ, každá
a je tu xy počatých detí s použitím antikoncepcie

JEDINÁ spoľahlivá ANTIKONCEPCIA je NESEXOVAŤ 😝

dispo
autor
2. nov 2013

Dakujem 🙂 ...ved prave je to bud-alebo.... 🙂 ... ale mam pocit,ze asi nic z prveho pokusu,kedze mam tyzden pred menstruaciou.. ☹ ... ale zatial neprestavam verit,ze som ta jedna z tych,ktorym sa to podari hned 🙂 ...ked uz sme sa nato dali,tak myslim pozitivne 🙂

patulka83
2. nov 2013

@dispo no nam sa druhe baby podarilo hned, ako sme si povedali, tak uz sa nebudeme chranit, ved aj tak nevyjde na prvykrat 🙂 a vyslo

dispo
autor
2. nov 2013

@macamac ...to ano...nakolko u mna v zivote antikoncepcia neexistovala a ani nebude ... 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

@patulka83 🙂 tak to vam potichucky a v dobrom zavidim ... 🙂 aaa dufam,ze aj nam to vyjde 🙂

zita19
2. nov 2013

Kde si bola, ked sa na biologii preberalo rozmnozovanie? Na to staci jedne jedina spermia a jej je jedno, ze to bolo prvy krat.
😝 Panenko Mario Podsrpenska Ty toto vidis! A ze naco je sexualna vychova.....

zuzanockamt
2. nov 2013

@dispo kedze pises, ze mas tyzden do MS, tak dost pochybujem, ze budes, resp. si tehotna, ale verit tomu mozes 😀

gumimaci
2. nov 2013

No tak zeny nechajte ju, myslim ze zakladatelka temy by chcela babo a len sa opytala, kolkym sa podarilo otehotniet "na supu" 🙂 Tie temy "Mozem byt tehotna" su fakt usmevne, ale tato mi akurat taka nepride.

@dispo ano samozrejme, ze sa to da, aj u nas to tak bolo 😉 Len nebud sklamana, ak by to nahodou nevyslo hned.

gumimaci
2. nov 2013

@zuzanockamt Zuzi ja som otehotnela hned po MS, a vraj ani to nie je bezne. 🙂

mima4
2. nov 2013

@dispo nepozerala si Jednoducho Mariu? Tam chuan carlos "iba raz" 😉 a bol z toho syn 😀

hallie
2. nov 2013

@macamac lenže ona práve dúfa, že je tehotná, netreba z nej hneď robiť blbú 🙂

áno, môžete mať to šťastie, že to vyjde na prvýkrát. ale ak nie, nebuď smutná (pretože napriek tomu, že si žena hovorí, že šanca je možno malá, vždy ju tá menštruácia nemilo prekvapí). držím palce 🙂

macamac
2. nov 2013

@hallie ja viem, už som pochopila , ale až z jej ďalšieho príspevku
lebo ten úvodný nehovorí nič o tom, či chce alebo nie 😉
veď v pohode
ja som to myslela všeobecne a hlavne pre tie, čo tu píšu tie krkolomné sex. praktiky a že či sú z toho tehu 😀 😉 🙂 🙂

hallie
2. nov 2013

@macamac no, ja mám pocit, že tých otázok "mohla som z tohto otehotnieť" je tu rovnako veľa ako tých, čo zakladajú "snažilky", ktorým vyjde desaťkrát negatívny test, ale aj tak si ho odfotia a capnú sem, aby im tam aspoň jedna baba so zázračne naštelovaným monitorom povedala, že tam vidí ducha... už sa mi zdá, akoby to bol mor, viem, čo je to byť netrpezlivá a chcieť byť veľmi tehotná, ale podaktoré baby by sa najradšej testovali ešte len z postele vyskočia a hoci aj menštruujú, stačí, aby im prišlo z niečoho zle a píšu na MK... nad týmto sa teda zase rozum zastavuje mne, priznávam sa 🙂

lilianka10
2. nov 2013

držím palce aby to vyšlo ja som otehotnela hneď na prvý krat 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

🙂 ...mam dost svoje sebavedomie nato,aby ma niekto hadzal k tym,co si robia kazdy treti den test... 🙂 ... ale aj tak dakujem vsetkym...ze ste si nasli cas napisat... 🙂 ...a hlavne tym,co pochopili to,ze naozaj dufam,ze mi to vyjde... 🙂 a nakolko som zaneprazdnena pracou,tak naozaj nemam cas si v Google hladat 5 087 tem a nakoniec pridem nato,ze zbytocne... 🙂 prave preto som si zvolila tuto cestu zenicky 🙂 ...ale mozno niekoho zmiatol ten nazov Temy ... tak pardooon ... 🙂 Dufam,ze som sa trosku upresnila teraz ...ale jedno velke Dakujem patri urcite kazdej jednej z Vas ... 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

@lilianka10 🙂 ...jej dakujem ...az maaaam zimomriavky,ked si predstavim,zeby som dopadla ako Ty... 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

@hallie 🙂 Dakujem... 🙂

hallie
2. nov 2013

@dispo nebola to narážka na teba 🙂 potom som si uvedomila, že to tak mohlo vyznieť, ale tvoja otázka mi pripadala okej, skrátka si sa milo opýtala, či je šanca 🙂 mala som na mysli tie baby, ktoré tak strašne chcú a pýtajú sa niekedy na nezmysly - menštruuje, má aj bolesti, ale raz ju naplo, tak je určite tehotná.

amadora
2. nov 2013

@dispo nám sa obaja synovia podarili na prvé snaženie takže držím palce aj vám nech to vyjde, ak nie hneď, tak čím skôr 🙂

ninka25
2. nov 2013

no my tiez na prvy krat a aj dalsim dvom parom, kamaratom 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

@hallie asi tak 🙂 ...šlo mi iba o to,ci je tam ta šanca... taka malinka iskricka nadeje...ked sme sa uz so snubencom dali... 🙂 a to ano,ja som si par clankov citala a tie baby niektore akoze davaju otazky,ktore su naozaj nepotrebne...atd... ale tak my s tym asi nic neurobime 🙂 akurat sa mozme chytat za hlavu... 🙂

dispo
autor
2. nov 2013

@amadora 🙂 to je supeeer ... 🙂 aaa dakujem pekne...hadam sa nam to podari co najskor... 🙂

marca1331
2. nov 2013

no mohla by si byt ale nemusis,. Prve sme chceli az po roku sa nam to podarilo..ked som otehotnela ale po druhy krat..a to sme to robili vzdy s ochranou no a uz som v 7 mes.a s manzelom sa vzdy smejeme ze ani nevieme kedy sa to stalo 😀 😀

bmagdalena
2. nov 2013

@dispo nám sa prvé mimi podarilo hneď na prvý raz, druhé na druhý pokus a tretie na prvý pokus 🙂 😀 podotýkam každé dieťatko chcené a plánované 🙂

gemina
2. nov 2013

Ja som mala na prvu supu a hned dvojicky, takze pozooor!!🙂

bambinkaa
2. nov 2013

@dispo ano da sa 🙂 nam sa tiez podarilo 🙂

kikushha
3. nov 2013

@macamac kazda ma pravo sa opytat na cokolvek chce....a to, co si napisala, ona podla mna vie, a ja by som sa tiez opytala v klude to iste ked by som tu bola nova, trosku mi to prislo, ako mama radi dcere...
@hallie suhlasim s tebou, chcela sa niekomu s tym zdoverit, ze ci nahodou .... a dostane hned prvy prispevok sprda...

macamac
3. nov 2013

@kikushha 😉 buď v pohode 🙂

s @dispo sme si to vysvetlili, že? 😉

všetko je ok

a to, čo si napísala, že každý má právo....áno, ja viem 😉
tak isto, ako každý má právo napísať si svoj názor 😉
zase to tu tak striktne neprežívajte
takže klídek a peknú nedeľu všetkým 🙂

kikushha
3. nov 2013

@dispo drzim palceky, ja tiez tajne dufam 🙂)) a ked niecomu nerozumies, pytaj sa, na tom nie je nic zle......🙂)) vela stastia!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre