Môžem otehotnieť dva dni po menštruácii ?

izabella16
17. feb 2019

Ahojte chcela by som sa opytat ci je mozne otehotniet dva dni po menstruacii , s priatelom sme mali nechraneny sex ..cca po 4 dnoch pocitujem pichlavu bolest vo vajecnikoch a mam hnedy vytok..je mozne ze sa uhniezdnuje vajicko?

mariannamk
17. feb 2019

@izabella16 2 dni po menstruacii otehotniet mozes, ale 4 dni po styku mat priznaky nemozes ziadne. ak teraz nieco citis, s najvacsou pravdepodobnostou budes ovulovat iba teraz niekedy, pichanie moze byt predzvest ovulacie, ak si na taketo veci citlivesjia alebo sa prilisne sledujes.

izabella16
autor
17. feb 2019

@mariannamk takze sa da otehotniet este pred ovulaciou ?

hanka7951
17. feb 2019

@izabella16 najprv musi prebehnut ovulacia a az tak mozes otehotniet..otehotniet predtym by bol asi medicinsky zazrak 🙂

prettiness
17. feb 2019

@izabella16 otehoteniet mozes len cez ovulaciu alebo okolo ked mas plodne dni... ale ta moze byt hocikedy cez cyklus... nemusi byt v strede.. .niekto ma aj cez menstruaciu, niekto pred niekto po...

mariannamk
17. feb 2019

@izabella16 musis mat ovulaciu. bez nej neotehotnies 😁 ovulacia moze byt vsak kedykolvek. aj taka zena, ktora mava vzdy ovulaciu 14. den cyklu, raz moze mat aj na 6. den. hormonom a telu nerozkazes.

izabella16
autor
17. feb 2019

@hanka7951 velmi neviem odhadnut kedy mam ovulaciu kedze mam casto neprevidelny cyklus , len ma zaujima ci je to mozne aby som otehotnela dva dni po menstruacii , citala som aj ze spermie vedia vyckat na ovulaciu a potom oplodnit vajicko ..

prettiness
17. feb 2019

@izabella16 tym sme vlastne chceli napisaz ze ano je to mozne... spermie mozu prezit v tele zeny aj 2 max 3dni, takze mozes otehotniet cca 3 dni pred ovulaciou a aj den po ovulacii...

hettinka
17. feb 2019

@izabella16 áno je. Mame takto syna, ja dom otehotnela dokonca v posledný deň menštruácie, ešte som mala slaninky spinenie.

kika831
17. feb 2019

@izabella16 jasne ze mozes- vlastna skusenost 😉

whatever1
17. feb 2019

@izabella16 ja som otehotnela 2 alebo 3dni po ms. Pokial mas nepravidelny cyklus, tak mas urcite aj nepravidelnu ovulaciu. Vlastne ani pravidelna ms ti nezaruci ktory den ju budes mat.

sadika
21. feb 2019

preco sexujete,ked nemate zakladne vedomosti o fungovani tela? o zodpovednosti ani nevravim....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre