Ahojte chcela by som sa opytat ci je mozne otehotniet dva dni po menstruacii , s priatelom sme mali nechraneny sex ..cca po 4 dnoch pocitujem pichlavu bolest vo vajecnikoch a mam hnedy vytok..je mozne ze sa uhniezdnuje vajicko?
@mariannamk takze sa da otehotniet este pred ovulaciou ?
@izabella16 najprv musi prebehnut ovulacia a az tak mozes otehotniet..otehotniet predtym by bol asi medicinsky zazrak 🙂
@izabella16 otehoteniet mozes len cez ovulaciu alebo okolo ked mas plodne dni... ale ta moze byt hocikedy cez cyklus... nemusi byt v strede.. .niekto ma aj cez menstruaciu, niekto pred niekto po...
@izabella16 musis mat ovulaciu. bez nej neotehotnies 😁 ovulacia moze byt vsak kedykolvek. aj taka zena, ktora mava vzdy ovulaciu 14. den cyklu, raz moze mat aj na 6. den. hormonom a telu nerozkazes.
@hanka7951 velmi neviem odhadnut kedy mam ovulaciu kedze mam casto neprevidelny cyklus , len ma zaujima ci je to mozne aby som otehotnela dva dni po menstruacii , citala som aj ze spermie vedia vyckat na ovulaciu a potom oplodnit vajicko ..
@izabella16 tym sme vlastne chceli napisaz ze ano je to mozne... spermie mozu prezit v tele zeny aj 2 max 3dni, takze mozes otehotniet cca 3 dni pred ovulaciou a aj den po ovulacii...
@izabella16 áno je. Mame takto syna, ja dom otehotnela dokonca v posledný deň menštruácie, ešte som mala slaninky spinenie.
@izabella16 jasne ze mozes- vlastna skusenost 😉
@izabella16 ja som otehotnela 2 alebo 3dni po ms. Pokial mas nepravidelny cyklus, tak mas urcite aj nepravidelnu ovulaciu. Vlastne ani pravidelna ms ti nezaruci ktory den ju budes mat.
preco sexujete,ked nemate zakladne vedomosti o fungovani tela? o zodpovednosti ani nevravim....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@izabella16 2 dni po menstruacii otehotniet mozes, ale 4 dni po styku mat priznaky nemozes ziadne. ak teraz nieco citis, s najvacsou pravdepodobnostou budes ovulovat iba teraz niekedy, pichanie moze byt predzvest ovulacie, ak si na taketo veci citlivesjia alebo sa prilisne sledujes.