Môžem zostať tehotná ak sa do mňa urobil posledný deň menštruácie?
@lucia851 je to nepravdepodobne, ale nie nemozne
ano mozes ak mas v tej dobe ovulaciu
@lucia851 možné to je, aj keď by bola ovulácia po skončení ms do cca 6 dní, spermie môžu vydržať dovtedy (aj keď priemer je životnosť tak 3 dni) a počkať si na vajíčko ... Po ovulácii už pravdepodobnosť otehotnenia je nulová ...
@lucia851 no nestresuj, pravdepodobnosť je v tomto prípade ozaj dosť malá, hlavne pokiaľ máš normálne pravidelný cyklus
Sanca je mala ale je.
@lucia851 aky dlhy mas cyklus, od prveho dna az kym Ti zacne dalsia menstruacia? Ak mas pravidelnu, cca 28-30 dni, tak ovulaciu mas pravdepodobne kdesi v polovici cyklu okolo 14-15-teho dna. Posledny den menstruacie je ktory den? 5 alebo 7? Podla prirodzenych metod, ked som pocitala svoj najkratsi cyklus za poslednych 12 mesiacov a najdlhsi, tak mne vychadzalo pri 28 dnovkm cykle, ze ten 8-ny den cyklu je este bezpecny. Ale ja som mala odsledovanu ovulaciu, mavala som ju od 17 do 24.dna cyklu. Cykly 33-39 dni. Toto je cisto predpoklad a ja by som nestresovala.
Otehotnela som pred ovulaciou, 2x neplanovane, a to v den 12, ked sme to "riskli" a ovulacia prisla v ten cyklus 14-ty den a potom 10-ty den, ked som mavala cykly dlhanske a nepredpokladala som, ze zrovna prekonany covid mi posunie ovulaciu na skor...🤪. A ze spermie preziju dalsich 5 dni do ovu 🤪.
Takze ak to bolo do tych 8 dni cyklu, tak bybsom bola relativne kludna.
@lucia851 uplne s kludom otehotniet mozes.
@catherinah ale ja nechcem
@lucia851 ja si myslim, ze sanca je minimalna, aby si otehotnela. Ale ktovie, ako to v tele mas. U mna sa nikdy nic nestalo v 6-ty den. Ale ovulaciu takto skoro nemavam.
No mala si si dat tabletku PO pre istotu a chranit sa dobuducna ucinne vopred. Teda Ty alebo partner. Ci to bolo znasilnenie? 😔
@lucia851 a ake dlhe mavas cykly? podla toho sa riad. mas to osledovane?
@lucia851 asi sa nejdem pytat na detaily preco spolu spite s manzelom🙈 ale teda ako sa pyta kocka nadomnou. Zavisi aj aky mas dlhy cyklus. Ak klasiku cca 28 dni, tak pravdepodobnost tu je. Spermie preziju aj tyzden niekedy kym bude ovulacia. Ak nechces tehotenstvo, vyuzila by som nudzovu antikoncepciu
Ano, mozes, ja som tak otehotnela, styk bol presne na 6. den, ovulaciu som mala cca o 6-7 dni nato a ostala som tehotna. Ale my sme dieta chceli, takze to je o inom. Sanca je vzdy, aj ked mala. Ale ked dieta nechcem, tak sa chranim, alebo ako uz baby radili, vziat pre istotu cim skor tabletku po.
@horvathova_ja Dobrý ja by som sa chcela opýtať dva dni pred menzesom sme s priateľom spavali urobil sa mi do mňa 20 som mala dostať menštruáciu krvacala som 3 dni na 4 deň pauza dnes ráno znovu asi 15 minút po zistený môžem byť tehotná?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Otehotnieť môžeš kedykoľvek aj počas menštruácie. Už to tu bolo preboha rozoberané 100x