Môžem mať výtok kvôli užívaniu Clostylbegytu?

29. júl 2020

Ahojte dnes je to je 5 deň čo beriem clostylbegyt mám pcos beriem ho od 4DC do 8DC 2 tablety denne. (Berieme ešte agnucaston a inofolic) Čiže dnes mám 8DC na folikulometriu som objednaná na 13DC ale začal mi výtok ako voda. Máte niekto skúsenosť či to je s tých liekov? Po akom čase sa vám Podarilo otehotnieť pri užívaní clostylbegytu mali ste niektoré aj dvojčatá vďaka lieku? , som rok po MA. Vďaka za info a skúsenosti.

nina004
29. júl 2020

Ahoj. Ja som ho brala dva mesiace. Výtok som nemala a ani som pri ňom neotehotnela. Držím ✊ nech to tebe dobre dopadne 🙂

snehulienka82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
giuli
29. júl 2020

Mala som vodnaty pocas uzivania,teraz som 11dc a cakam ,kwdy bude ovulacia...

autor
29. júl 2020

@giuli ďakujem ja som 8 deň cyklu tak na ovu asi skoro, snažíte sa s clostylom prvý mesiac? 🙂

giuli
29. júl 2020

V podstate druhy....vo februari som ho uzivala 1 cyklus a zostala som tehu ,no v 7tt som spontanne potratila...potom.som mala pauzu a chcem skusit este 2cykly ...

autor
29. júl 2020

@giuli držím ti palce možno budeme tehu naraz 😄 berieš ešte okrem toho iné vitamíny? Máš ísť aj na folikulometriu? prepáč za toľko otázok som rada že môžem pokecať s niekým kto si tým prechádza 🤗

giuli
29. júl 2020

Nie,nikdy,ani ked som ho brala pred 20r.brala som nebola sledovana..robim ovul.testy ,meriam BT a kludne sa pytaj...

weronka17
29. júl 2020

Ahoj...ja som užívala clostyl 2 mesiace a podarilo sa nám otehotnieť a čakáme trojičky 🙂

autor
29. júl 2020

@weronka17 wuau gratulujem 🙃 bol to šok? Mali ste všetko ohľadom otehotnenia naplánovane doktorom? Folikulometria ovu a styk? 🙂

weronka17
29. júl 2020

Bol to neskutočný šok a podarilo sa mi to predýchať v podstate len nedávno 😁 áno...mali sme to všetko naplánované a tak sme sa aj snažili....a asi nebolo treba až tak....no ale čo už 🤷😂

autor
29. júl 2020

@weronka17 tak to budete mať veselo😉 , aké ste mala dávkovanie clostylbegytu? trojčatá súvisia s bránim tohto lieku? 🙃

weronka17
29. júl 2020

Nooo to bude teda veselo 🤦 ani na to radšej teraz nemyslím ....brala som 2 denne....a myslím si že ano...aj lekár si to myslí....lebo že to vyburcuje vaječníky k tvorbe vajíčok tak sa mi ich tam vytvorilo trošku viac naraz...ale zase je pravda že máme v rodine dosť dvojičiek...no prečo sa mi usli práve tri, to už teda neviem 🙂

autor
30. júl 2020

@weronka17 tak som zvedavá ako dopadnem ja či sa nám zadarí prvý cyklus 🙂 či vôbec bude cyklus ovulacny keďže som si nikdy nerobila ovu testu , tak sa uvidí v pondelok na folikulometrii. 🙃😉

weronka17
30. júl 2020

Myslím že tie ovu testy sú tak akurát na trt makový, teda aspoň u mňa boli....4 či 5 mesiacov mi nikdy testy neukázali ovuláciu, aj keď som dodržiavala všetky podmienky, ako tie testy robiť a pri tom trikrát mi robil folikulometriu a vravel že mi pekne vidno že sa mi vajíčka tvoria, rastu a potom po ovu že zmizli...čiže ovu prebehla a testy jednociarkove vždy.....každopádne ti silno silno držím prsty, nech sa vám to podarí čím skôr a kto vie, možno sa stretneme aj vo viacerciatkovskej skupine ;)

danihelova3
27. aug 2020

@weronka17 ahoj weronka môžem sa spýtať ako si brala Clostilbegyt aby ti pomohli presne vten istý čas ako si ho začala užívať lebo ja som brala a nič prvý mesiac 😟😕

weronka17
27. aug 2020

@danihelova3 ahoj.....nevadí, nezufaj 😊 brala som hneď od začiatku 2 tabletky denne ale presne nepamätám ktoré dní cyklu....myslím že 5-10 deň cyklu .... folikulometriu ti robili??

danihelova3
28. aug 2020

@weronka17 nie pan doktor mi povedal keď nepomôžu tabletky tak som ou už nemá čo robiť treba už len Bratislava Gin vif. Tak teraz v sobotu začnem brat dve tabletky denne minulý mesiac som užívala po jednej 5 dní na 5 deň ciklu a teraz na 5 deň 5 dní po dve tak uvidíme.

weronka17
28. aug 2020

@danihelova3 noooo a uz skúšal s tebou robiť niečo viac? Pretože si myslím, že folikulometria je v tomto prípade dosť dôležitá...hlavne kvôli tomu že vďaka nej vidí, ci tie lieky majú nejaký účinok....vlastne ja som brala lieky do 10DC, potom som prišla na cca 16-18 deň cyklu a pozrel mi, či sa mi vlastne tvoria vajíčka, aké sú veľké a koľko ich je, teda či vôbec nejaké sú...a keď boli ako tak veľké, tak potom o pár dní na to som prišla na injekciu (Pregnyl) ktorá má za úlohu to, že ti vlastne vďaka nej praskne to vajíčko a je vyššia pravdepodobnosť na jeho oplodnenie....ja som po tej injekcii normalne cítila ovuláciu (prvýkrát v živote) ..
.a vlastne ten Pregnyl som mala pichnuty len raz a vyšlo to....clostyl som brala síce aj mesiac skôr, ale k tej injekcii som sa nedostala pretože akurát prepukla korona a dr neordinoval.....a čudujem sa že hneď ta posiela niekde inde tvoj dr, pretože môj nieje nijako špeciálne zameraný na problémy s otehotnením a automaticky mi navrhoval túto alternatívu.....

danihelova3
4. sep 2020

@weronka17
@weronka17 ahoj weronka17 môžem sa spýtať keď si brala Clostilbegyt ci ti menzes po tabletkách skončil ako mal alebo si ho mala dlhšie lebo ja mam 11 deň menzes po tabletkach

danihelova3
4. sep 2020

@danihelova3 ďakujem za odpoveď

danihelova3
4. sep 2020

@danihelova3 no vidíš a mne hneď navrhol blavu

weronka17
4. sep 2020

@danihelova3 klasicky som mala 5 dní....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre