Ahojte dnes je to je 5 deň čo beriem clostylbegyt mám pcos beriem ho od 4DC do 8DC 2 tablety denne. (Berieme ešte agnucaston a inofolic) Čiže dnes mám 8DC na folikulometriu som objednaná na 13DC ale začal mi výtok ako voda. Máte niekto skúsenosť či to je s tých liekov? Po akom čase sa vám Podarilo otehotnieť pri užívaní clostylbegytu mali ste niektoré aj dvojčatá vďaka lieku? , som rok po MA. Vďaka za info a skúsenosti.
Mala som vodnaty pocas uzivania,teraz som 11dc a cakam ,kwdy bude ovulacia...
@giuli ďakujem ja som 8 deň cyklu tak na ovu asi skoro, snažíte sa s clostylom prvý mesiac? 🙂
V podstate druhy....vo februari som ho uzivala 1 cyklus a zostala som tehu ,no v 7tt som spontanne potratila...potom.som mala pauzu a chcem skusit este 2cykly ...
@giuli držím ti palce možno budeme tehu naraz 😄 berieš ešte okrem toho iné vitamíny? Máš ísť aj na folikulometriu? prepáč za toľko otázok som rada že môžem pokecať s niekým kto si tým prechádza 🤗
Nie,nikdy,ani ked som ho brala pred 20r.brala som nebola sledovana..robim ovul.testy ,meriam BT a kludne sa pytaj...
Ahoj...ja som užívala clostyl 2 mesiace a podarilo sa nám otehotnieť a čakáme trojičky 🙂
@weronka17 wuau gratulujem 🙃 bol to šok? Mali ste všetko ohľadom otehotnenia naplánovane doktorom? Folikulometria ovu a styk? 🙂
Bol to neskutočný šok a podarilo sa mi to predýchať v podstate len nedávno 😁 áno...mali sme to všetko naplánované a tak sme sa aj snažili....a asi nebolo treba až tak....no ale čo už 🤷😂
@weronka17 tak to budete mať veselo😉 , aké ste mala dávkovanie clostylbegytu? trojčatá súvisia s bránim tohto lieku? 🙃
Nooo to bude teda veselo 🤦 ani na to radšej teraz nemyslím ....brala som 2 denne....a myslím si že ano...aj lekár si to myslí....lebo že to vyburcuje vaječníky k tvorbe vajíčok tak sa mi ich tam vytvorilo trošku viac naraz...ale zase je pravda že máme v rodine dosť dvojičiek...no prečo sa mi usli práve tri, to už teda neviem 🙂
@weronka17 tak som zvedavá ako dopadnem ja či sa nám zadarí prvý cyklus 🙂 či vôbec bude cyklus ovulacny keďže som si nikdy nerobila ovu testu , tak sa uvidí v pondelok na folikulometrii. 🙃😉
Myslím že tie ovu testy sú tak akurát na trt makový, teda aspoň u mňa boli....4 či 5 mesiacov mi nikdy testy neukázali ovuláciu, aj keď som dodržiavala všetky podmienky, ako tie testy robiť a pri tom trikrát mi robil folikulometriu a vravel že mi pekne vidno že sa mi vajíčka tvoria, rastu a potom po ovu že zmizli...čiže ovu prebehla a testy jednociarkove vždy.....každopádne ti silno silno držím prsty, nech sa vám to podarí čím skôr a kto vie, možno sa stretneme aj vo viacerciatkovskej skupine ;)
@weronka17 ahoj weronka môžem sa spýtať ako si brala Clostilbegyt aby ti pomohli presne vten istý čas ako si ho začala užívať lebo ja som brala a nič prvý mesiac 😟😕
@danihelova3 ahoj.....nevadí, nezufaj 😊 brala som hneď od začiatku 2 tabletky denne ale presne nepamätám ktoré dní cyklu....myslím že 5-10 deň cyklu .... folikulometriu ti robili??
@weronka17 nie pan doktor mi povedal keď nepomôžu tabletky tak som ou už nemá čo robiť treba už len Bratislava Gin vif. Tak teraz v sobotu začnem brat dve tabletky denne minulý mesiac som užívala po jednej 5 dní na 5 deň ciklu a teraz na 5 deň 5 dní po dve tak uvidíme.
@danihelova3 noooo a uz skúšal s tebou robiť niečo viac? Pretože si myslím, že folikulometria je v tomto prípade dosť dôležitá...hlavne kvôli tomu že vďaka nej vidí, ci tie lieky majú nejaký účinok....vlastne ja som brala lieky do 10DC, potom som prišla na cca 16-18 deň cyklu a pozrel mi, či sa mi vlastne tvoria vajíčka, aké sú veľké a koľko ich je, teda či vôbec nejaké sú...a keď boli ako tak veľké, tak potom o pár dní na to som prišla na injekciu (Pregnyl) ktorá má za úlohu to, že ti vlastne vďaka nej praskne to vajíčko a je vyššia pravdepodobnosť na jeho oplodnenie....ja som po tej injekcii normalne cítila ovuláciu (prvýkrát v živote) ..
.a vlastne ten Pregnyl som mala pichnuty len raz a vyšlo to....clostyl som brala síce aj mesiac skôr, ale k tej injekcii som sa nedostala pretože akurát prepukla korona a dr neordinoval.....a čudujem sa že hneď ta posiela niekde inde tvoj dr, pretože môj nieje nijako špeciálne zameraný na problémy s otehotnením a automaticky mi navrhoval túto alternatívu.....
@danihelova3 ďakujem za odpoveď
@danihelova3 no vidíš a mne hneď navrhol blavu
@danihelova3 klasicky som mala 5 dní....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Ja som ho brala dva mesiace. Výtok som nemala a ani som pri ňom neotehotnela. Držím ✊ nech to tebe dobre dopadne 🙂