Môžem mať príznaky 10 dní od možného oplodnenia?

majkacica
19. jan 2019

Ahojte baby chcela som sa opitat priatelom som spala ked som mala ms na treti den to bolo 9.1. Ten to cely tyzde mi je zle utorok som vracala 5razi stale ma napina hlave mam riadne tlaky sem tam ma bolia vajcniky no dnes som si robila test a bol negativny neviem co si mam mysliet 😞😞

beky1813
19. jan 2019

Zeby to, ze je skoro a treba si daco nastudovat o otehotneni a kedy co a ako

tamvtme
19. jan 2019

Moc sa sleduješ, moc skoro na tehu príznaky...

bejbineeecenko
19. jan 2019

@majkacica isto nie si tehu

majkacica
autor
19. jan 2019

Tak potom neviem co moze byt mi nikdy tak zle nebolo

bejbineeecenko
19. jan 2019

@majkacica kadeco i brusna vyroza alebo si nahovaras priznaky

lucka12399
19. jan 2019

@majkacica nikdy ti zle nebolo? Nikdy si nemala crevnu chripku? Podla mna to asi tehotenstvo nebude. Ostatne priznaky si aj môžeš nahovarat..

lula313
19. jan 2019

Mne bolo zle celu tehu, ale začalo to až po 6tyzdni, čiže zatiaľ je na takýto príznak podľa mna skoro..

majkacica
autor
19. jan 2019

Asi mate pravdu dakujem inak vam 😁

ria133
20. jan 2019

Z mojej osobnej skúsenosti to je možné, ja som tiež okolo 10dpo začala mať silné bolesti hlavy, chrbta dokonca zavrate a tiež pocit na zvracanie
Test som si urobila 14dpo a bola tam síce slabá ale jasne viditeľná čiarka .. tieto pocity stále pretrvávajú

ria133
20. jan 2019

A ešte som mala silný biely výtok, ktorý nezapachal a kŕče ako pred ms taktiež , síce nie tak intenzívne

majkacica
autor
20. jan 2019

@ria133 .... Tak dlho sa snazime. Stale nic som stoho uz zufala ...... Tak ti drzim palce

ria133
21. jan 2019

Nám to trvalo 7 mesiacov, tiež mi to prišlo dlho ale keď som počula páry z okolia, ktorým to trvalo aj 2-3 roky tak sa nám to podarilo pomerne rýchlo
Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre