Ahoj,
Chcela by som sa spýtať ci je možné, že ak mám pravidelnu menštruáciu (zvykne meškať max. 1 deň) tak môžem mať aj napriek tomu posunutu ovuláciu čiže neovulujem v strede cyklu??
Je síce pravda, že tak na 13dc ma začnú bolieť prsia, aj kríže, ale nepozorujem aby som mala ten hlien ako sa vsade píše. 🤨
Urcite mozes mat posunutu ovu.ja mam cykly viac menej pravidelne ale kedze si robim testy tak viem ze aj minuly mesiac som mala ovu posunutu o 5 dni neskor.a pravdepodobne sa nam konecne aj postastilo.akurat cakam u dr. tak snad nam to potvrdi a konecne bude vsetko tak ako ma byt kedze som po dvoch spontannych potratoch a jednom mimomaternicovom :(
@anonymvcielka možno si to skús odsledovať ovulačnými testami a budeš si istejsia 🙂
@majkapple držim palčeky 🍀
@natalindaaaaa dakujem...zatial mi vedel povedat len to ze je v maternici ale nic viac este nevidel...tak o dva tyzdne kontrola
@majkapple a hcg bral?
@natalindaaaaa nie nebral...vraj vsetko je tak ako ma byt..mna uz tesi len to ze viem ze to zas nebude mimo...s toho som nala najvacsie obavy kedze o jeden vajcovod som uz prisla
@majkapple to ma velmi teší, nech si zdravučka a babatko je v poriadku❤
@natalindaaaaa dakujem krasne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anonymvcielka áno môže to byt tak, že ovulacia je posunutá ... nie každý cyklus musí byt rovnako ovulacia