Môžem mať posunutú ovuláciu aj napriek pravidelnej menštruácii?

anonymvcielka
24. sep 2019

Ahoj,
Chcela by som sa spýtať ci je možné, že ak mám pravidelnu menštruáciu (zvykne meškať max. 1 deň) tak môžem mať aj napriek tomu posunutu ovuláciu čiže neovulujem v strede cyklu??
Je síce pravda, že tak na 13dc ma začnú bolieť prsia, aj kríže, ale nepozorujem aby som mala ten hlien ako sa vsade píše. 🤨

barus26
24. sep 2019

@anonymvcielka áno môže to byt tak, že ovulacia je posunutá ... nie každý cyklus musí byt rovnako ovulacia

majkapple
24. sep 2019

Urcite mozes mat posunutu ovu.ja mam cykly viac menej pravidelne ale kedze si robim testy tak viem ze aj minuly mesiac som mala ovu posunutu o 5 dni neskor.a pravdepodobne sa nam konecne aj postastilo.akurat cakam u dr. tak snad nam to potvrdi a konecne bude vsetko tak ako ma byt kedze som po dvoch spontannych potratoch a jednom mimomaternicovom :(

natalindaaaaa
25. sep 2019

@anonymvcielka možno si to skús odsledovať ovulačnými testami a budeš si istejsia 🙂

@majkapple držim palčeky 🍀

majkapple
25. sep 2019

@natalindaaaaa dakujem...zatial mi vedel povedat len to ze je v maternici ale nic viac este nevidel...tak o dva tyzdne kontrola

natalindaaaaa
25. sep 2019

@majkapple a hcg bral?

majkapple
25. sep 2019

@natalindaaaaa nie nebral...vraj vsetko je tak ako ma byt..mna uz tesi len to ze viem ze to zas nebude mimo...s toho som nala najvacsie obavy kedze o jeden vajcovod som uz prisla

natalindaaaaa
25. sep 2019

@majkapple to ma velmi teší, nech si zdravučka a babatko je v poriadku❤

majkapple
25. sep 2019

@natalindaaaaa dakujem krasne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre