Môžem mať ovuláciu, keď testy ukazujú negativitu?

15. jún 2022

Caute baby stalo sa vam alebo moze byt situacia kde vam ovu testy ukazuju ze su negat no vy napriek tomu ovulujete? Kamoske napr testy ukazovali asi desat dni pozitivitu dik za rady

leuska1991
15. jún 2022

Ano moze. A stale som mala negativne a uz som momentalne v porodnici s bolestami🤣

autor
15. jún 2022

@leuska1991 cosi ale ja napr ani necitim typickr bolesti hlien tiez nemam taky ze brutslny ako niekto ake aj de ti tvrdil, ze ovu nemas?

autor
15. jún 2022

Dr* oprava

keytinka136
15. jún 2022

Tiez som nikdy nemala pozitivny a otehotnela som 🙂

sense
15. jún 2022

Môžeš, keďže sa môže stať že nezachytis vrchol, kvôli času v kt testujes, alebo máš menej citlivý test a viac zriedený moc.

autor
15. jún 2022

@sense lebo mne raz ukazuje silnejsiu ciarku raz slabsiu🤦🏼

sense
15. jún 2022

Testujes vždy v rovnakom čase a dve hodiny pred tým nepijes a neješ? Od kt DC testujes a ako dlhý máš cyklus

autor
15. jún 2022

@sense od druheho dna po ms testovala som o pol 4 dnes skor cca o 14:50 nejem 2 hodky pred tym no napila som sa a neuvedomila som si vodu a kavu pred asi pol hodinu par krat ovu mi ma dojst piatok podla kalendara

autor
15. jún 2022

@sense a cyklus 38 dnovy

autor
15. jún 2022

28 dnovy pardon

lejusinka
15. jún 2022

Fertility coachovia tvrdia ze tie ovulacne testy su aj tak hovadina a nemali by byt smerodajne. Odsleduj si teplotu a hlien a budes vediet lepsie.

autor
15. jún 2022

@hlien msm raz taty taky

sense
15. jún 2022

Skus jeden cyklus aspoň 2 x testovať. Je len možnosť ze s nezachytis vrchol. Ale najlepšie máš nechať si aspoň jeden dva cykly skontrolovať u lekára plus nechať spraviť HP.
Možno si mala posunutu ovulaciu keď este ms neprišla a test je negativny

autor
15. jún 2022

@sense hp som mala vsetko ok len v ten termin vyslo ze odm ovu nemala. Bud som mala iny datum alebo ze ju nemam . No mam ju raz uz videla na usg ze bola vyliata vodicka. Cize neviem teraz. Nechcem pchat do seba hormony ked to nemam na 100%. Golikulometriu mi robit nescela vraj starata casu😤

autor
15. jún 2022

@sense pockat ako 2x denne?ja testujem denne od druheho dna po ms

sense
15. jún 2022

Skus testovať okolo 10 doobeda a potom poobede.

autor
15. jún 2022

@sense jaj tak ok skusim zajtra dik za tip inac a preco tak?

sense
15. jún 2022

Sú ženy kt testujú až 3x denne. Pretože môžes vrchol presvihnut, pretože tá hladina sa nedrží na max niekoľko dní, dokonca sa nemusí ani niekoľko hodín aspon teda tak píšu, nie som gynekolog

autor
15. jún 2022

@sense aha no pred vcerpm dom mala peknu farbu testu teda nie silnu ale najsilnejsiu z tych doteraz musim vyskusat viac x

janewithane
15. jún 2022

Ja som nikdy nemala pozitívny ale som presvedčená ze ovu mávam, aj folikulometria ju potvrdila. Keď som to hovorila dr.tak mi vravel ze je to časté ze vychádzajú negatívne, že sa tým netreba zaťažovať

autor
15. jún 2022

@janewithane fakty?? Ok.. a ovu bez hlienu na nohavickach moze byt?

janewithane
15. jún 2022

To veru neviem, aspoň myslíš ze sa mení ten hlien?

autor
15. jún 2022

@janewithane och neviem to odhandut ale po ma mam husty a potom ako bielok a pred mas zas husty

janewithane
15. jún 2022

Tak potom už len tu folikulometriu dobre naplánovať

autor
15. jún 2022

@janewithane ked mne dr odmietla, ze strata casu ze uz treba lieky radsej brat😤

janewithane
15. jún 2022

Tak asi ti aj iné výsledky vysli? Véd jej povedz ze ten mesiac počkáš

autor
16. jún 2022

@janewithane na ine co hormony ? Nienpm apovedala vsetko jenok len ten hormon co je zodpovedmy zabivúlu psm mala nozky v ten mpment cize bud ovulku nemate slebo stenju mali ine dni tak
Mi povedala

autor
16. jún 2022

Za ovúllku*

helka46r
27. jún 2022

Ahojte baby mam jednu otázku viete mi niekto pomoc ešte som take skúsenosti nemala bola som na vyvolavacku abi sa mu pustila ms 13 6 a nic inokedy ged som išla tak som hnet do 3 dňoch dostala toto sa mi stalo prvi krát ne nedošla páter idem na sono ale nevydržím to do vtedy čakám pokim mi príde ms a budem brat clostybeg a potom môžem ísť na inseminaciu prosim vas mal stim nieko nejaku skúsenosť toto sa mi stalo prvi krát ze napriek vyvolávanie nedosla

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre