Presne na 14 deň cyklu som mala neskutočne citlivé bradavky, bolel ma vaječník ale asi pol hoďku a mala som jemnučko ružový výtok, aj to len na toaleťáku a od vtedy mám mierne zvýšenú teplotu, ráno i večer .... myslíte, že to mohla byť ovulka, aj keď beriem duphaston od 11.dňa cyklu? Hovorí sa, že ten bráni ovuláciu. Ďakujem.
no ja som brala duphaston od 21 Dc... takmer rok, a potom 4 mesiace tehotenstva.... ale dufik ovulku podporuje a podporuje tvorbu zlteho telieska, takze urcite nebrani tomu aby si ovulku dostala... 😕
Jasne 😉
Samozrejme, to si mala jasné príznaky ovulácie. Duphaston práve podporuje cyklus aj ovuláciu, tým pádom aj možnosť otehotnieť. Ja som mala problém s cyklom aj ovuláciou vždy a práve Duphastom mi pomohol otehotnieť a to som ho brala len dva mesiace 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja si myslim ze mohla 😀 mne sa to tiez stavalo ked som brala duphaston a pokial viem tak ten podporuje ovulaciu a napomaha aj na udrziavanie tehotenstva. 😉