Ahojte,chcem sa Vás spýtať,či náhodou neviete ako to je s cikanim po sexe ak sa snažíme o mimi😊mám plodné dni a väčšinou mi po pohlavnom styku treba ísť na wc....je to ok ? Alebo mám radšej počkať čo najdlhšie ? Ďakujem za rady...
Keby sa stačilo po sexe ísť vycikať, tak to by bolo fajn. Netrebalo by antikoncepciu.
Hovorí sa že najlepšie po sexe urobiť sviečku nohy hore ….😁😁hovorí sa to aj o sprche ani sprchu by si si nemala dať po sexe keď sa snažíte ale čo je natom pravdy ..
@nnnuuunnn no bola by to fajn antikoncepcia 😅😅sorry baby,ale my už sme zúfalí po 5tich mesiacoch snaženia,tak skúšame už všetko..a niekde som čítala,že pomáha neísť cikať po sexe a držať nohy hore,tak to skúšam práve ,to necikanie aspoň 20 minút... niekedy do rána 😂mám plodné dni tak uvidím ak to zaberie dám vedieť 😊😅
5 mesiacov neni až ešte taká dlha doba mi sme sa snažili dlho ale doktorka povedala,že sa to zvykne riešiť až po roku snaženia keď sa nedari skôr ani nie ….skús vitamíny ja som brala inofolic alebo aj iné sú na podporu keď sa snažíte aj lejdyvita sú dobre vitality treba skúsiť hocičo ..tak veľa šťastia nech sa zadarí …
@petra8786 5 mesiacov pravidelne. ?
@petra8786 mozes. 5 mesiacov je fajn...do roka sa podari ;) a ano mozes ist cikat. Ja som otehotnela vtedy ked som bola aj na wc a aj do sprchy😁
Normalne chod cikat. Nie je vobec zdrave zadrziavat a vsetky spermie z teba nevytecu. 🙄Niektore z teba aj druhy den vytecu.. ale milioni v tebe ostanu. Ziadne dvihanie noh hore to je blbost. Aj sprchu si uplne kludne Daj.
Ak chces dostať zápal močových ciest tak necikaj. Mňa by len zaujímalo kto píše také bludy, že po sexe neísť na wc, respektíve vydržať čo najdlhšie 🤦🤦🤦
@petra8786 po 5 mec.si zufala???? Preto sa uvolni a netlac na pilu , ked budes 9r snazilka potom zufaj
Ten kto to niekde napisal, ze sa nema ist na WC ked sa snazite, tak by si mal zopakovat biologiu zakladnej skoly 8.rocnika alebo 3.rocnika gymnazia ako prebieha rozmnozovanie 😂 je to uplne jedno, ci pojdes 5min po alebo cely den budes zdrziavat.
@petra8786 ja som niekde čítala že dobrá poloha na splodenie he zo zadu 😉 nám sa podarilo hneď do mesiaca bábätko ale už si nepamätám ako 😅
Ja som sa snažila aspoň 15-20 minút ležať
@petra8786 my sa snažíme tiež už 5 mesiacov, ale zase netreba to brať tragicky. Čím viac sa na to sústredíš tým horšie.. to ti povie aj ktorýkoľvek lekár. A k tvojej otázke - Určite cikať choď 😉
Ja som otehotnela pri pozícii po stojacky, čiže hneď to aj zo mňa všetko vytieklo a predsa tam nejaká ostala..cize kľudne chod cikat😁
@juliavolna áno pravidelne cez plodné dni,som po 33 ...a jedno dieťa už mám,má 9rokov 🙂 a ten sa podaril hneď na prvý krát haha,tak neviem kde je problém
@autumm
@obcanka123
@klaudiadia99 no skúsim zmeniť polohy ešte 😂tiež sa snažíme asi najviac v misionárovi keďže dviham nohy potom hore ,😂😂😅tak skúsime inak ...keďže neviem presne kedy je ovulácia,tak chudák partner má povinnosť každý večer pred spaním 😅uvidím dokedy to vydrzi
@petra8786 mne práve gynekológ povedal, že JE dôležité po styku ísť na malú potrebu, aby sa "prepláchli" močové cesty, ktoré môžu byť stykom nazvime to "upchaté", istým spôsobom zanesené "cudzím" materiálom, potom apod. a cikanie je prevencia pred prípadným zápalom močových ciest (akože ojedinelým, ale môže sa stať...)
@petra8786 pozor, vraví sa aj, že sex každý deň tiež nie je najlepšie riešenie, spermie sú potom slabé. Odporúča sa každý druhý deň. Ale nevyznám sa veľmi do teórii snaženia....nakoľko prvý syn sa nám podaril hneď keď sme si povedali že chceme bábätko a teraz čakám druhé ktoré sa podarilo na 3 cyklus ale tiež to boli pre mňa psychicky ťažšie mesiace nakoľko som čakala že to pôjde zase hneď. Držím palce všetkým snazilkam lebo to kazdomesacne sklamanie je hrozné 🍀🍀🍀
@nikdenikto ďakujem,uvidím či sa podarí aj nám naše druhé mimino....prvý syn bol tiež u nás na prvý raz 🙂
V žiadnom prípade by som močiť nešla po sexe ak sa snažíte... Minimálne 24hodin treba počkať :D
@petra8786 nesnažte sa, užívajte si... Nie že v misionári aby si mala potom nohy hore 🤣
@petra8786 my sme druhú počali ako rýchlovku v kúpeľni pred návštevou... Takže ak to má byť a uchytí sa tak to bude 🙂
@diamond007 no ja už neviem,asi som z toho dosť nervózna...už sa začínam kôli tomu aj hádať atď ...asi by som to mala brať všetko inak
@bambulienka25 Sa smeješ, ale môj manžel keď sme sa 1x snažili, tak som šla na wc a on kde ideš prosím ťa? Ja že na wc a on ani náhodou veď vycikaš naše dieťa mi povedal 😄😄😄😄
@petra8786 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Močová rúra a pošva sú dva odlišné vývody....ty budeš rodiť cez močovú rúru? Nerozumiem, prečo by si nemala ísť cikať....spermie idú cez pošvu smerom k maternici a moč ide z obličiek cez močovody do močového mechúra a močovou rúrou vonku... moč cez pošvu ani náhodou nezablúdi....no, ale ako myslíš...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.