Môžem ísť na začiatku tehotenstva na zubársky úkon vrátane injekcie?

katika1811
2. okt 2019

Ahojte...snazime sa o babatko teraz od sept.... a pravdepodonme to vyslo🙂 nasla som si na teste aj druhu svetlu ciarku;) moja otazka je potrebujem ist k zubarovi nakolko mam kaz ktory ma boli ak tam vojde jedlo ale nieje to strasna bolest ...zubarka mala 2tyz dovolenku tak som to.nevedela skor riesit ....moze robit zubar ukony na zaciatku tehu??MOZE PICHNUT AJ INJEKCIU??NAKOLKO MAM VELMI.NIZKY PRAH BOLESTI NA ZUBY a bez nej by som to nezvladla doslova.Nemoze to ohrozit vyvijajuci sa plod?daaakujem za rady

sonnenshein
2. okt 2019

Absolvovala som niekolko takychto navstev v tehotenstvach s mojimi starsimi detmi, a som znama tym, ze pusu neotvorim, kym zubarka nema injekciu nachystanu. Dostala som teda par takychto "davok", a obe moje deti su (az na zacinajucu pubertu) uplne zdrave a mentalne v poriadku 🙂

katika1811
autor
2. okt 2019

@sonnenshein dakujem🙂 zajtra sa chcem objednat ale spomeniem zubarke co mi povie tak snad bude vsetko v poriadku 🙂 zubar je moja.nocna mora

kukulienka83
2. okt 2019

@katika1811 ahoj, tiež som v tehu musela dat vŕtať zub, tiež s injekciou. Vtedy mi zubár povedal, nech dom v kľude, že je to lokálne a k plodu sa to nedostane.

h_petra
2. okt 2019

Mne v 12 tt trhali zub.
Treba to zubarke povedat kazdopadne.

katika1811
autor
2. okt 2019

@h_petra dali vam aj injekciu??jasne to jej hned poviem

saskia_98
2. okt 2019

@katika1811 ja som bezne bola u zubara aj s injekciou na umrtvenie. Moja zubarka povedala ze je lepsia injekcia ktora zostane len v ustach ako stresovat babo.

sonnenshein
3. okt 2019

@katika1811 Aj moja, to mi mozes verit. A zubarka mi povedala presne to co @saskia_98 🙂

katika1811
autor
3. okt 2019

@sonnenshein dakujem.Vam.pekne zienky🙂 moja zubarka stale neordinuje ani zastupujuci tak som sa objednala dnes do Demidentu na pol 6 tak drzte palcee 😊😊lebo ked neumrtvia tak sa otocim na päte😅

saskia_98
3. okt 2019

@katika1811 daju injekciu len so sebou zober aj tehotensku knizku do istoty. Teda aspon mna stale moja zubarka pytala. 🙂

katika1811
autor
3. okt 2019

@saskia_98 no ja som nebola este na gynde😅vcera som si robila len test ... a este mam 4 dni do ms ... ale druha ciarka vysla slaba😊😊

saskia_98
3. okt 2019

@katika1811 jaaj tak to blahozelam 😊😊

stastenka42
8. okt 2019

@katika1811 určite ano..je to lokálne umrtvenie...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre