Ahojte, uz som troska zufala lebo sa nedari par mesiacov, pricom prve prislo na prvy sup. Myslite ze mozem byt tehotna napriek tomu ze test robeny 5 dni pred ocakavanym menzesom vysiel negativne? Priznaky kadejake by aj boli... Dakujem.
Ja som tehotná a nemám žiadne príznaky zatiaľ 😁 okrem cikania 😁
no ja som mala priznaky kazdy mesiac asi rok a pol, potom som sa na to vykaslala a priznaky ziadne (bohuzial ale ani tehotenstvo :D)...takze na priznaky by som sa nespoliehala.
Test spravit az ked meskat MS, alebo ked vies, kedy si mala ovulaciu, tak najlepsie po 14 dnoch od nej.
Ja som si takých obyčajných testov robila viac a stále jedna čiarka,urobila som si digitálny a ukázalo + a 1-2tyzden.vraj je citlivejsi...to bolo asi 3 dni pred očakávanou menštruáciou...tak dúfam uz nepride 😁
Prečo testujete tak skoro? nepochopím.. veď počkám do ms... jasné že môžeš a nemusíš byť tehotná to testovanie skôr nič nezaručuje..
@keisa66 ahooj, no ako si dopadla ? Aj my sme boli dnes prvýkrát ❤❤ doktorka pochválila že nato v akom som len tyzdni tak ze sa babatko veľmi pekne vyvíja, srdiečko bije .. a keď som videla to maličké stvorenie nedokázala som tomu uveriť, bolo to krásne 🥰 doteraz to mam pred očami 🥰🥰
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
priznaky ma kazda, ktora chce otehotniet a sleduje sa..test si rob 10dni po nedostaveni sa menstruacie
snazenie sa par mesiacov je nic.