Ahojte, ešte v lete na dvanásty deň cyklu 11.8. 2024 som mala svoj prvý pohlavný styk. Styk bol chranený a bez vyvrcholenia. Do štrnástich hodín som si zobrala tabletku po Apreg (mala som strašný stres z toho celého). 16.8. som dostala krvácanie, ktoré trvalo asi 5 až 6 dní. Môj normálny menzes som mala dostať 29.8. ale dostala som ho až 11.9. nebol ničím iný a trval ako vždy, čiže 4 dni. Následne som mala veľmi rozhádzaný cyklus a bola som z toho veľmi v strese. Robila som si asi milión testov, ktoré vyšli negatívne až na jeden Pepino test a jeden Mamatest boli to akokeby duchy a všetky testy co som robila po nich boli stale negativne. 2.10. Som bola na odbere krvy u gynekologičky a vysledok bol negatívny, neskor 10.10. Som bola na prvej prehliadke kde mi robila vaginalne sono a nevidela žiadne známky tehotenstva a povedala ze na 200% nie som tehotná. Moja mysel si ale stale nieco nahovara ze co ak a preto som bola 30.10. znova na krvy a vysledok bol <0,20, a v ultrazvuku sestrička nič nevidela. Menštruáciu mám ale mam pocit že je slabšia a nejde zo mna ani tolko tych zrazenín. Myslíte že je mozne ze by som aj napriek tomu mohla byt tehotná alebo mam len zbytočne obavy. Stale sa pozorujem a stláčam si brucho či náhodou niečo necítim. Viem znie to ze som sa zblaznila ale stále mám niečo v hlave ze co ak.
@elakova .. do prdele, NIE SI TEHOTNÁ, a nesexuj, drb*e ťa z toho
@lila246 podľa mňa autorka si robí pravidelne testy 🙂
Keby si bola tehotná už máš veľké bruško takže tehotná nie si 🙈
Od augusta by videl plod nielen gynekolog na USG ale aj laik cez tvoje brucho.
To nemyslis vazne... toto riesis od augusta? Inak si ok? Co na to nadejny otecko? 🙂
Kvoli jednemu sexu sa stresovat pol roka. Tehotna nie si.
Kolko raz ti ma este lekar potvrdit, ze nie si tehotna?
Tak si to zhrnme… v auguste takmer 5 mesiacov dozadu 😄 chraneny styk, bez vyvrcholenia, nasledne tabletka po, milion negativnych tehotenskych testov, 2x odber krvi - negativny , sono ktore potvrdilo ze tehotna niesi a aj napriek tomu si myslis ze si tehotna? 😄 nie niesi a upokoj sa
Toto nemoze byt realne ze sa niekto pyta
Ked o 9 mesiacov neporodis tak budes dumat ci nahodou nie si slonica a netrva u teba tehotenstvo rok a pol?
vsak to uz by si bola v polovici, pockaj este 4 mesiace a bud porodis alebo nie... ocividne ta nepresvedci nic
Nemozu to byt dvojicky? 🤔
No to by si už vedela aj pohlavie dieťaťa. Vyhladaj odbornú pomoc, alebo nesexuj, lebo sa dostaneš do blázinca
mas paranoju 😢 odporucam aspon dve antikoncepcne metody, lebo ti z toho regulerne hrabne
Uz som citala fakt vsetko 🤣🤣🤣
@elakova nie, nie si tehotná. Bola by si snáď už v piatom mesiaci a mala brucho a cítila pohyby, bolo by to vidno na sone a hcg v krvi by bolo v oblakoch. Menzes ti blbne kvôli tabletke po a nervom. U gynekológa si nechaj predpísať antikoncepciu a dôsledne ju užívaj 🙃
@julkakratka musis spamovat vsetky diskusie? Ved to uz piatykrat vidim...
@julkakratka uz by aj stacilo
Keby sa dočkám odpovede nespamujem. Ale chápem... prepáčte za otravné príspevky , pekný večer ešte prajem. Snáď ostatné majú viac šťastia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
urob si test - ked si mala styk naposledy 11.8 tak ma teste by si teraz mala také kolajnice že ti vypália oči