Ahojte ma niektora skusenost ,potratila som 6 tyzdny tehotenstva.som Tri mesiacmi po potrate.mozem uz otehotniet? Abo cakat 6 mesiacmi.je Tu niektora ktora otehotniela Tri NB mesiacmi po potrate.😉
Urcite uz mozes.3 mesiace sa odporuca cakat pri kyrete.ked sa zena vycisti sama mozes dokonca hned na dalsi mesiac skusat lebo telo je nabudene hormonmi a rychlo sa chyti.pol roka vobec nie je potrebne cakat pokial neslo o vyssie stadium tehotenstva,jedine ze by si sa na to necitila este psychicky.
@ketrin332 tak je to ako hovorim,jednalo sa o skore stadium to bolo cize mnohi lekari sa zhoduju ze v takomto pripade netreba cakat ani tie mesiace ale mozes sa snazit hned dalsi cyklus.telo si tehotenstvo pamata a vie rychlo vdaka hormonom otehotniet.dokonca podla statistik mas pol toka po potrate najvyssiu sancu otehotniet a mat aj zdrave tehotenstvo.
Aj ja som otehotnela tri mesiace po potrate,tak mi to kázal aj lekár.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Potratila som spontánne v treťom týždni tehotenstva a po prvej menštruácii som otehotnela . Všetko dopadlo ok