Môžem byť tehotná 3 mesiace po potrate?

ketrin332
25. jan 2019

Ahojte ma niektora skusenost ,potratila som 6 tyzdny tehotenstva.som Tri mesiacmi po potrate.mozem uz otehotniet? Abo cakat 6 mesiacmi.je Tu niektora ktora otehotniela Tri NB mesiacmi po potrate.😉

coralie
25. jan 2019

Potratila som spontánne v treťom týždni tehotenstva a po prvej menštruácii som otehotnela . Všetko dopadlo ok

nini1010
25. jan 2019

Urcite uz mozes.3 mesiace sa odporuca cakat pri kyrete.ked sa zena vycisti sama mozes dokonca hned na dalsi mesiac skusat lebo telo je nabudene hormonmi a rychlo sa chyti.pol roka vobec nie je potrebne cakat pokial neslo o vyssie stadium tehotenstva,jedine ze by si sa na to necitila este psychicky.

ketrin332
autor
25. jan 2019

@nini1010 potratila som spontalne bez cistenia a psychicky som dobre.

nini1010
25. jan 2019

@ketrin332 tak je to ako hovorim,jednalo sa o skore stadium to bolo cize mnohi lekari sa zhoduju ze v takomto pripade netreba cakat ani tie mesiace ale mozes sa snazit hned dalsi cyklus.telo si tehotenstvo pamata a vie rychlo vdaka hormonom otehotniet.dokonca podla statistik mas pol toka po potrate najvyssiu sancu otehotniet a mat aj zdrave tehotenstvo.

pininka
25. jan 2019

Aj ja som otehotnela tri mesiace po potrate,tak mi to kázal aj lekár.

ketrin332
autor
25. jan 2019

@pininka a nemala si ziadne komplikacie

pininka
25. jan 2019

@ketrin332 nie, už žiadne a mám tri deti

fide
25. jan 2019

@pininka Ano aj ja mam tu skusenost.. v marci potrat po 5 tt bez cistenia a aj dr mi povedala ze ak pride menstruacia normalne ako ma , je vsetko ok a mozeme sa snazit dalej ...v juny som otehotnela a som v 35 tt .. z čoho sa celá rodinka vytešujeme...

pininka
25. jan 2019

@fide to verím, ono sa to nedá zabudnúť, ale chvalabohu sa už nic zle neudialo a donosila som tri deti.

janulla1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ketrin332
autor
25. jan 2019

Mali ste Tri menstruacie?
@pininka
@janulla1

pininka
25. jan 2019

@ketrin332 áno mala som tri. V novembri som potratila a vo februári som už bola tehotná.

adulienka11
25. jan 2019

Ja som potratila dvarazy druhykrat v januari a v aprili som bola zase tehotna a teraz mame skoro rocnu dcerku

janulla1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre