Môže žena otehotnieť na 9. deň cyklu pri 32- až 34-dňovom cykle?

18. apr 2024

Ahojte zaujímalo by ma aká je šanca že by som otehotnela na 9 deň cyklu pri cca 32-34 dňovom cykle?

petruldo
18. apr 2024

Vždy záleží na ovulacii, ak bude v tom čase tak otehotnieť môžeš. Ale pri tak dlhých cykloch pochybujem

zuzanaete
18. apr 2024

Nulova, ak sa zrovna nezadari, ze by aj pri pravidelnom cykle za poslednych 10 rokov zrovna teraz nastala ovulacia skor.

stanka273627
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
18. apr 2024

@zuzanaete ja mam takto 2 deti 🤭, raz za 2 roky mi to vypalilo takto, ze ovulacia na 13-14-ty den, sex 10-ty den cyklu. Inak som ovu mala vzdy najskor 17-ty, ale vacsinou 30-23.den cyklu. Merala som teplotu, tak som vedela uz, kolka bije...🤣

dadka1997
18. apr 2024

Vždy je to 50 na 50 ... buď máš to stastie a otehotnieš uz na 9dc alebo nie .. niektore otehotneju aj pocas menstruacie

mimi3008
18. apr 2024

Ty sama najlepsie vies, kedy mas ovulaciu. Ale ak si mala styk v 9.den a spermie partnera su vytrvale🤭a preziju aj napr. 5 dni, tak kludne mozes otehotniet. Je realne ze na 14.den mas ovulaciu pri 32-34 dnovom cykle. Ja mam cca 30 dnovy cyklus a uz som mala ovulaciu aj 9.den

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre