baby som 5dpo a mam menstruacne krce,mylsite ze to moze byt uhniezdovanie alebo je to este skoro?
@zuzsat pri prvom som malam uhniezdenie asi na 6ty,pri druhom tiez asi az na 6ty ale bol to MA..a teraz sa pokusame znova a citim trocha maternicu dnes tak neviem,mozno sa zadarilo..bodaj by..
Uvidis...nic ine robit nemozes. Pockas na den ms a testni
@zuzsat verim v to,ze ciarka bude len silniet🍀
Vyzera to super kolko mas do ms?
@zuzsat bud 1den alebo 3 od pitratu som mala 1x 25dnovy ,1x27dnovy a 1x28dnovy cyklus
Tfuj tfuj tfuj. Urcite bude silniet. Daj vediet
@zuzsat 🍀trocha spinim vcera raz a teraz rano raz,ale davam si ascorutin tak hadam to bude okej
Drzim silno palce.
@zuzsat dakujem..hcg silnie,tak dufam ze to konecne dotiahneme do uspesneho konca 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala na 5-6dpo jeden silny krc vpravo v podbrusku, trval.asi 5minut a verim ze to bolo uhniezdovanie... 5dni na to som robila twst a bol tam pidi duch...
Druhy krat som mala take jednorazove pichnutie vnutri v posve akoby mi noz tam vrazili..tiez som.eobila test 5dni na to a duch...ale nedopadlo to dobre.anembryomola.
Teraz som nemala nic take ale tri rana za sebou som mala kyselinu skoro na zvracanie, odpocitala som si kolko mozem byt po sexe (ovu som nesledovala) a na 10den po tutu mutu som robila test a pidi dusim. Takze moze to byt...