Môže to byť posunutá ovulácia?

troble
11. aug 2020

S priateľom sme sa začali snažiť na začiatku roka, prvé mesiace sme nijako neriešili ovuláciu atď.
V ďalších cykloch som začala testovať ovulku s pomocou testou.
Mávam MS +-pravidelnú (32dní), sem tam sa stalo, že meškala ale väčšinou som si to meškanie vedela logicky vysvetliť (štátnice, stres, choroba).

Posledny cyklus začal 9.7, od 10. dňa som testovala ovulku testami (vždy o 11 ráno- vypila som len o 9 pohár vody a potom až po teste) prvé tmavnutie som mala od 18.dňa až po 23. deň, kedy som výsledok testu považovala za naozaj pozitívny.
Medzitým som bola 15. deň u gyn. a robil mi ultrazvuk a že sú tam vajíčka(folikuly?) ale ešte malé nech prídem 23. deň na krvný odber na progesterón či ovu prebehla. 26. deň mi prišli výsledky a podľa nich podľa nich bol cyklus neovulačný.
Týždeň som nič nejako neriešila a teraz v nedelu 31.deň som začala mať bolesti vaječníkou, ktoré som prisudzovala PMS.
Pondelok 32. deň mi bolesti pokračovali a plus sa pridal výtok ( ako vaječný bielok) spravila som si teda ovulačný test, a asi bol pozitívny. Dnes som spravila test znova a pozitívny mi už neprišiel....

Čo si o tom vsetkom myslite ?

claudia94
11. aug 2020

@troble Môže kľudne byt že si mala až teraz ovu... mne sa to stava bežne že mám takto neskoro ovu.. dokonca s prvou dcérkou som takto otehotnela 🙂 ja by som sa posnazila aj teraz na vašom mieste.. nemôžte nič stratiť 🙂 lenže rýchlo lebo možno už vajíčko cestuje , aby ste ho stihli ak už nie je neskoro

giuli
11. aug 2020

A tehu test si neskusala.....23dc si mala odber a v tento den aj pozit.ovul.test,ako pises...po poslednom.pozit.teste ovulacia nastáva 12-48hod...mozno ti urobili testy,no ovulacia prebehla az potom ....

troble
autor
11. aug 2020

@giuli dnes sk. skúšala ale bol negativny... ale robila som ho az z poobedne mocu... tak mozno vyskusam ráno ...

troble
autor
12. aug 2020

Dnes ráno som skusila teh.test a negatívny takže snáď to bola ovulka a poštastnilo sa nám.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre