Ahojte bambulky zas tu idem za vami o radu, skúsenosť. 5.6 som dostala menzes 7.6 skončil čiže v deň skončenej MZ sme s priateľom nechránený sex co sa spravil do mňa ako som tu už raz písala snažíme sa stále o babo. Ovulácia by sa mi mala začať tak ako tu pridám fotku lenže posledný sex sme mali 11.6 no dnes má pobolieva od rána pod bruškom skoro ako pred MS výtok mam taky skôr vodovity. Nemôžem mať ovulácia skôr? Môžem vás poprosiť o radu skúsenosť ďakujem
ano mozes ovulovat aj skor - nie kazda zena a kazdy cyklus musi byt ovulacia v strede cyklu, napr. ja som ovulovala takto ako ty 9-10. den ako cyklu, ked sa nam "zadarilo"
to mas iba dva dni menzes?
@sweet20 mala som dostať 4.6 dostala som 5.6 aj to bola len taka skôr ružová farba druhý deň boli silnejšie a v podstate na tretí deň iba do obedu a potom nič tento posledný menzes som mala iný ako Inokedy a neskutočne ma boleli bradavky co není u mňa zvykom tak som si robila test ale vyšiel negatívny
Tieto aplikacie nie su presne, vychadzaju z toho ze ovulaciaa je v strede cyklu , ja mavam ovulaciu 10-11 den. Cyklus mam ale kratsi ako 28 dni
@tinka_31 cize teraz snazize vlastne prvy cyklus - tak treba teraz skusat, nemusis mat nevyhnutne odsledovanu ovulaciu, skratka ak sa da tak majte nechraneny styk povedzme okolo plodnych dni, co ti pocita aplikacia a pokojne par dni pred/po, kazdy druhy den a mali by ste sa trafit
Ahojte babenky krvácala niektorá z vás keď jej nastala ovulácia ?mne praskol folikul a krvácala som doktor mi kázal užívať Ascorutin
@tinka_31 Väčšinou žena s pravidelným 28 dňovým cyklom máva ovuláciu 12-13 deň cyklu. Ale samozrejme sa môže stať, že prebehne ovulácia aj o deň, dva skôr alebo neskôr. To si musíte odsledovať sama. Môžete mať príznaky napr. pichanie vo vaječníkoch, vodnatý výtok, zvýšenú bazálnu teplotu, atď. Každá žena je iná. Držím Vám palce 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.