Môže sa manžel obrátiť na urológa?

16. mar 2022

Baby prosím Vás, manžel navštevuje androloga, ktorý mu mal doplniť hladinu testosterónu. Avšak je dlhodobo PN. Iný androlog u nás nie je. Môže sa obrátiť aj na klasického urológa?

timetotime
17. mar 2022

fu tazko povedat, ved ked tak nech skusi urologovi zavolat a ten uz ho snad bude vediet navigovat ci k nemu alebo k niekomu inemu.

7eliska7
18. mar 2022

Ak sa snažíte o babo tak umelý testosterón akurát spôsobí nepolodnost (dočasnú) ako u môjho partnera. Nepoznám teda vašu situáciu ale u nás to spôsobilo akurát opak a nič mu to ani nepomohlo iba ďalší stres jemu aj mne. Ale aby som odpovedala aj na otázku spraví to aj urológ.

autor
18. mar 2022

@7eliska7 až teraz pozerám, že som založila tému, do nesprávnej kategórie. Deticky už máme, ďalšie neplánujeme. Riešime to z toho dôvodu, že úplne stratil chuť na sex, začal veľmi priberať do brucha, a zhoršil sa mu zdravotný stav. Myslíš, že nebido nefunguje na zvýšenie hladiny vôbec?

7eliska7
19. mar 2022

Môjmu nebido nepomohlo aj keď mal iba jednu dávku, je to určite svinstvo. Tiež mal môj to iste nízky testosterón; nechuť na sex; slabá erekcia…. Riešime to už teraz s endokrinologom, ktorý hľadá príčinu a nie hneď “rýchle riešenie” nám povedala endokrinologicka, že nebido vôbec nenabudi tvorbu vlastného testosterónu skôr to spraví opak, že telo si už nebude chcieť vytvárať vlastný. Zatiaľ mu zistila z krvi, že ma strašne vysoký kortizol a nízke všetky pohlavne hormóny. Čiže hľadá príčinu síce to trvá dlho ale som rada že hľadá… skúste radšej aj vy zájsť za endokrinologom myslím že je väčší odborník na hormóny 🙂

autor
19. mar 2022

@7eliska7 u endokrinológa bol, ten ho poslal na ct, ale okrem tst je všetko v poriadku, tak ho poslal naspäť za andrologom a k tomu sa nevie dostať.. Povedali, že oni nevedia, aký môže byť dôvod..

7eliska7
19. mar 2022

Jaaaaj tak to je teda … ale keď už máte detičky tak je fajn. Snáď mu to teda pomôže. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre