Dobry den.Mozem sa spytat ci sa doktor moze mylit ked podla sonografie povedal ze ovulacia nastane na 14. den ale ja mam podla hlienu a bolesti ovulaciu asi na 8. den cyklu
Ja mavam kratke cykly od 21 do max. 24 dni a tiez mavam ovulaciu skor ako na 14ty den. Mala som uz aj na 9.
Lekar se zmyli temer vzdycky 😉
Lekar ma JEN sve tabulky a podle nich a do nich zaradi velikost rucicky, hlavicky, nozicky...
Bohuzel jeho tabulky nefunguji jako tabulka s nasobilkou, vzdy a presne
😉
ahoj...môže, aj keď sa mi zná, že je to dosť veľká odchýlka 😅
tiez si myslim, ze sa moze mylit...skus si odsledovat ovulaciu podla teploty alebo aj ovu testov 😎
Podla mna sa moze pomylit, aj nam sa to stalo...doktorka povedala ze snazte sa o 4 dni, dovtedy pauza a my sme to premeskali...
ja som mala vždy nepravidelnú menštruáciu, takže jediný spôsob, ako zistiť, kedy mám ovuláciu, bolo merať si bazálnu teplotu. napr. keď som otehotnela prvýkrát, mala som ovulku už na 7. deň cyklu, ale stalo sa, že to bol aj 31. deň cyklu, keďže som nemala rovnako dlhé cykly, každý mesiac to vychádzalo na iný DC. lekár sa môže mýliť, nie je to v dnešnej dobe nič nezvyčajné, čo sa ovulácie týka..... 😖 to hovorím nielen z vlastnej skúsenosti, ale aj zo skúseností mojich známych....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Lekar sa moze zmylit vzdy - tvoje telo nie je stroj. Aj ked rozdiel 6 dni je velmi nepravdepodobny, ze sa az tak pomylil, kolko dni mavas cyklus? Na 8. den ovulaciu, to by bol 23 dnovy cyklus, to je straasne kratucko.