Môže príliš častý sex ovplyvniť kvalitu spermií?

rencaduda
28. aug 2023

Ahojte chcem sa opýtať s priateľom sa snažíme už tak 8 mesiacov o dieťa, sex máme každý deň minimalne 1x a tak sa niekedy obavám že kvalita jeho spermií nieje dostačujúca že nestihnú dozrieť. Tak sa chcem opýtať či to môže byt dôvod prečo sa nám nedarí počať.

alissa1222
28. aug 2023

Nie 🤦🏼‍♀️

oblaacik
28. aug 2023

@rencaduda vsetci potrebujeme vediet detaily o vasom sexualnom zivote :D

minenkak
28. aug 2023

@rencaduda Proces dozrievania spermií trvá približne 90 dní. Po tejto dobe môže spermiogram ukázať výrazné zlepšenie.

bejka90
28. aug 2023

@rencaduda niesom nejaky expert ale co som ja citala a aj moj dr vravel tak lekari tvrdia kazde 2-3 dni. Kamoske vcentre dokonca 3-4 dni. Tak podla mna na tom nieco bude, ze musia tie spermie "dozriet"

horvathova_ja
28. aug 2023

Mne svojho času gynekológ odporučil styk 3x týždenne keď sme chceli otehotnieť.

x_mery_x
28. aug 2023

Jasne, ze hej.

h2
28. aug 2023

@oblaacik Aké detaily? Informácia, že majú sex každý deň, je relevantná k otázke. Nezáviď.

marseillefan
28. aug 2023

My sme sexovali každý deň a počali sme vždy hneď v prvom cykle. Počali sme takto dve deti. Skús sa sama nad tým zamyslieť... čo je lepšie? Strieľať oddýchnutý raz? Alebo unavený 4x? Kedy je väčšia šanca, že trafíš desiatku? Ja by som teda radšej strieľal 4x.

zuza265
28. aug 2023

@bejka90 mne dr povedal ASPON 2x za tyzden. Ked som sa opytala ci je problem, ze je kazdy den, povedal, ze nie. Ze kludne kazdy den ak chceme

aiana24
28. aug 2023

Spermie dozrievaju v tele muza. Vsetky co sa dostanu do ejakulatu su dozrete.

bennn
28. aug 2023

Tak si dajte prestávku no, však za pokus nič nedáš, možno dostrelí ďalej po 3 dňoch😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre