Ahojte, možno budem znieť smiešne, no idem si pre normálnu odpoveď, príp. vaše skúsenosti.
Minulý mesiac sme si s manželom povedali, že už je pomaly aj čas na bábätko a tak sme sa začali ,.snažiť”. Môj cyklus má približne 26-27 dní, aj menzes mávam takmer na deň presne - niekedy o deň skôr, niekedy o deň neskôr. Včera som mala dostať menzes, no zatiaľ nič. Dnes som si urobila ovulačný test zo zvedavosti (tehotenský doma ešte nemám, ovulačných mám veľa 😄) a hneď mi vyšiel takto..o pár hodín neskôr rovnako aj druhý. Ovuláciu podľa symptómov presne viem, kedy mám a vždy mi to potvrdzujú aj testy, preto som zmätená.. Poslednú menštruáciu som mala 17.3 cca týždeň.
Je možné, že by ukázal potencionálne tehotenstvo? Alebo je to len nejaké stúpanie/klesanie LH hormónu pred menštruáciou? Budem vám vďačná za vaše odpovede..
@ninulienocka17 áno, v tehotenstve vychádzajú takto ovulačné testy pozitívne 🙂 takže je tam dosť veľká šanca
Je to mozne, aj ked ja mam pozitivny ovu pred MS takmer vzdy proste tmave ciarky zas... ale to by si si uz vsimla iny cyklus asi... drzm palce, nech je to tehu.
@ninulienocka17 sú to "podobné" hormóny preto v tehotenstve ovulacny test reaguje pozitivitou na hcg. Ja som mala pozitívny ovulacny test ale už aj na tehotenskom teste bola dosť výrazná čiarka. Určite skús tehotenský test.
@ninulienocka17 super, je to tam 🙂
Parada a ze hned prvy mesiac, tomu sa hovori stastie ♥
@ninulienocka17 super gratulujem už pri tých ovulacnych to bolo jasné 🙂👣🍼
Baby, robila som si aj dnes ráno a sama tomu zatiaľ akosi neverím, krásne čiarky ☺️🤞🏻
Nechcem sa tešiť predčasne, ešte sa všeličo môže stať, ale v kútiku duše je taká maličká radosť.. Tak som veľmi zvedavá, uvidím cca o týždeň či ešte čiarky zosilnejú a potom zavolám doktorovi
@anjelicek26 @81anina Tak baby, o týždeň idem k doktorovi, cez víkend som mala už takéto krásne čiarky, aj clearblue paráda.. Sami tomu neveríme, že sa nám možno zadarilo na prvý šup.. No tak uvidíme, držte palce ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ninulienocka17 áno je to možné. Ale treba spraviť aj tehu test 🙂