Môže nastať ovulácia dvakrát?

vevka02
24. jan 2013

Mile snazilky,so snazenim sme zacali len teraz..nikdy predtym som svone telo nesledovala..precitala som si kolky den nastava ovulacia,podla hlienu to aj aj sedelo a tak sme sa aj posnazili..ale mam 5 dni po ovu a blien a bolest brucha prisli znovu..a ja neviem co to znamena.. ☹ ☹ ☹

mariankamk
24. jan 2013

@vevka02 podla tbvojho vypoctu si nemusela mat ovulaciu, v skutocnosti mohla prist az teraz, tak sa pekne snazte... 😉

vevka02
autor
24. jan 2013

@mariankamk no bola som u gynekologa..a mam zapal :( cize mi dal vaginalne cipky,ktore ale nemozem brat..lebo neviem ci som neni tehotna...ach

moon1979
24. jan 2013

@vevka02 ja mám len jeden vaječník ale zato zastáva funkciu aj toho druhého 😀 ... bežne som mala ovulaciu 2x do mesiaca ...

mariankamk
24. jan 2013

@vevka02 kludne ich užívaj, ak by bola ovu pred 5 dňami a vajíčko bolo oplodnene, tak ešte len zostupuje vajcovodom do maternice... naviac, aj po uhniezdeni ešte nie je embryo napojené na matkino telo... a ak je ovu len teraz, už vôbec nemajú obavu...

marga
8. feb 2014

Ahojte aj ja som mala tento mesiac dva krát ovulaciu len dúfam že sa podarí otehotnieť a poviem Vám co to spôsobuje mám to overené každý deň príjem ovocné dzusy ako hlavne je jahoda a ešte milujem buď hrozno červene alebo melón alebo pomaranč alebo mrkvu jem tri krát do týždňa špenátovu polievku a príjem kokosový stavu pravú čerstvú ale to len keď som na dovolenke a ešte príjem trstinovy džús tiež len na dovolenke ale ostatne ak budete pravidelne budete mat často ovu alebo silne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre