Môže mi tehotenský test ukazovať dve čiarky kvôli užívaniu Inofolicu?

15. apr 2021

Ahojte baby. Mam otázku...
Beriem inofolic pár dní možno... 2 týždne a dnes ráno mám na teste 2 čiarky tak som si spravila druhý a aj tam... Môže to byť aj z toho inofolicu? Že je to nejaké kvôli tomu skreslené? Ďakujem.

petamich
15. apr 2021

nie kvoli Infolicu isto nie, robila si si tehotensky alebo ovulacny test? kazdopadne aj jeden aj druhy reaguje na tehotensky alebo ovulacny hormon, ktory Infolic neobsahuje, takze nie, tym to nebude, ak si si robila tehotensky test a vysiel pozitivny tak to bude tym, ze mas v moci HCG a a velkou pravdepodobnostou si tehotna

autor
15. apr 2021

@petamich myslela som si, že môže to nejako ovplyvniť výsledok testu... Robila som tehotenský a potom keď som to videla tak hneď druhý 🙈

petamich
15. apr 2021

nie tak to nefunguje 🙂 ak ti vysiel pozitivny, infolicom to nebude :D

autor
15. apr 2021

@petamich ďakujem veľmi pekne za odpoveď ❤️

petamich
15. apr 2021

ak beries infolic od ovulacie (cca.) a s partnerom ste sa snazili, tak aj casovo by to cele mohlo sediet ;) drzim paste! 🍀

autor
15. apr 2021

@petamich noo začala som ho brať až po ovulacií 😅 ale asi sa takto zadarilo ❤️

lienocka2808
15. apr 2021

Test indikuje pritomnost tehotenskeho hormonu hcg v krvi, nic ine. Ziaden infolic na to nema ziaden vplyv.

kendova_anna
15. apr 2021

Tak ako ti baby napisali, tym to nebude ale bude to tym, ze si pravdepodobne tehotna a drzim vam palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙂

dollyzv
15. apr 2021

Áno môže to byť kvôli inofolicu- ak ti pomohol otehotnieť,čo teda asi pomohol 🤣🤣 gratulujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre