Môže mi menzes meškať kvôli Inofolicu?

petrina18
26. nov 2021

Ahojte dievcata
Cca druhy tyzden uzivam infolic, MS mi meska 3 den test negativny. Myslite, ze je to tym infolicom?Inak od dna kedy som mala dostat MS mam bolesti v podbrusku akoby uz mala prist ale nic... Minulu noc som sa na to aj zobudila ta bolest isla az do bedier akoby, som zmatena
Dakujem

polovnicka92
26. nov 2021

@petrina18 ja som mala po užívaní inofolicu skoro 3 mes. 2krat denne, cyklus 140 dňový.. Bolesti v podbrusku, vo vaječníkoch, nafúknuté brucho a hocikedy spinenie aj po dobrati, za mňa inofolic nie ale sú ženy kt. Pomohol

nevenka
27. nov 2021

@polovnicka92 ja som skusila, lebo ovulaciu mavam podla testov a bazalnej teploty okolo 20 DC, otehotniet uz nechcem, ale idu mi na nervy tie dlhe cykly, 36-38 dni. Skusila som jeden mesiac a mala som anovulacny cyklus. Menzes prisiel po 39 dnoch. Nic moc teda...a to som si chcela pomoct. Dalsi mesiac som nebrala a teraz rozmyslam, ci ho dojest ci nie...

polovnicka92
27. nov 2021

@nevenka my sa zasa snažíme a tiež som mala dlhšie cykly no s týmto zázrakom otras, kúpila som si potom vitex mesiac som ho držala a zbierala odvahu ci ho začať brat a po 2 týždňoch mi prišla ovulácia, beriem ho stále a cyklus sa upravil 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre